Spor

Kent Konseyi Üyelerinden Siverek Belediyespor'a Destek Ziyareti

Siverek Kent Konseyi'nin Amatör Lig'deki Takıma Bu Anlamlı Ziyareti Ne Anlama Geliyor?

Kent Konseyi Üyelerinden Siverek Belediyespor'a Destek Ziyareti
09-10-2024 09:41
ŞANLIURFA

Galibiyetin Ardından Moral Ziyareti

Şanlıurfa'nın Siverek Kent Konseyi Başkanı Adnan Uğur Tamses ve yönetim kurulu üyeleri, Siverek Belediyespor futbolcularını başarılı bir galibiyetin ardından ziyaret etti. Sivas 4 Eylül Futbol A.Ş. kulübünü deplasmanda 2-1'lik skorla yenen takım, bu anlamlı ziyaretle moral buldu. Konsey üyeleri, takımın başarısını kutlayarak oyunculara tatlı ikram etti.

Amatör Lig'de Siverek'in Gururu

Siverek Kent Konseyi Başkanı Adnan Uğur Tamses, takımı desteklemek amacıyla yaptıkları ziyarette, Belediyespor'un tüm Siverek halkı için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Tamses, "Amatör ligde mücadele eden takımımız, deplasmanda gösterdikleri performansla hepimizi mutlu etti. Siverekli olarak bu başarıya ortak olmak bizler için büyük bir onurdur," diyerek takıma olan desteğini dile getirdi.

Deplasmanda Gelen Gurur Verici Galibiyet

Siverek Belediyespor'un deplasmanda kazandığı bu galibiyet, şehirde büyük bir sevinçle karşılandı. Kent Konseyi Başkanı Tamses, takımın deplasmanda aldığı bu galibiyetin oldukça önemli olduğunun altını çizerek, "Bu galibiyet takdire şayan. Deplasmanda sergilenen bu performans, takımın gelecekteki başarılarına da ışık tutuyor," dedi. Takımın galibiyet sevincini paylaşmak isteyen Kent Konseyi üyeleri, futbolcularla bir araya gelerek tebriklerini sundu.

Siverek Halkının Takıma Olan Bağlılığı

Bu anlamlı ziyarette Tamses, Siverek halkının Belediyespor'a olan bağlılığını ve desteklerini her fırsatta gösterdiğini ifade etti. Kent Konseyi olarak takıma sahip çıkmanın önemine vurgu yaparak, Siverekli futbolcuların her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Bu sezon, Siverek Belediyespor'un yanında olmanın şehrin futbol kültürünü daha da güçlendireceğini dile getirdi.

Şehrin Desteği Sezon Boyunca Sürecek

Adnan Uğur Tamses, takımın başarısının sürdürülebilir olması için tüm Siverek halkının takıma destek vermesi gerektiğini söyledi. Takıma olan desteklerini göstermek için sezon boyunca çeşitli ziyaretler ve etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti. Tamses, "Belediyespor’umuzla olan bağımızı güçlendirmeli, onlara desteğimizi her daim hissettirmeliyiz," diyerek tüm Siverek halkını takıma destek vermeye çağırdı.

Takımın Galibiyetle Aldığı 3 Puan

Siverek Kent Konseyi üyeleri, futbolcularla gerçekleştirdikleri buluşmada, takımı 2-1'lik galibiyetle elde ettikleri 3 puan için tebrik etti. Bu galibiyetin şehre moral ve coşku kattığını ifade eden Tamses, "Belediyespor'umuzun bu sezonki tüm maçlarında yanlarında olacağız. Bu başarıların devamını diliyor ve takımımıza güveniyoruz," diyerek sözlerini tamamladı. Haber Mahmut İZGÖR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER