Gündem

Kızıltepe Kaymakamı Şahin'den Millet Bahçesi İncelemesi

Millet Bahçesi'nin Tamamlanmasıyla Kızıltepe Nasıl Değişecek?

Kızıltepe Kaymakamı Şahin'den Millet Bahçesi İncelemesi
25-05-2024 11:00
MARDİN

Yeni Sosyal Yaşam Alanının Özellikleri

Kızıltepe ilçesinde, Erikli Mahallesi'nde devam eden Millet Bahçesi inşaatında son durum hakkında bilgi almak üzere Kaymakam Abdullah Şahin incelemelerde bulundu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen projede Millet Kıraathanesi, Millet Kütüphanesi, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve piknik alanları gibi çeşitli sosyal donatılar yer alıyor.

Kaymakam Şahin'in Bahçe Ziyareti

Kaymakam Şahin, yapımı devam eden Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Bahçenin kısa sürede tamamlanmasını ve ilçe sakinlerine sunulmasını dört gözle beklediklerini ifade etti.

Millet Bahçesi'nin Topluma Katkıları

Millet Bahçesi tamamlandığında, Kızıltepe sakinleri için nitelikli bir sosyal yaşam alanı sunacak. Kaymakam Şahin, bahçenin tamamlanmasının ardından vatandaşların aileleriyle güzel vakit geçirebileceği, çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayabileceği ve yeşil alanlarda dinlenebileceği bir ortam oluşturacağını belirtti.

- Abdullah Şahin, Kızıltepe Kaymakamı"Millet Bahçesi, ilçemizin sosyal yaşam kalitesini artıracak ve vatandaşlarımızın günlük hayatına renk katacak." AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER