Spor

Köy Turnuvaları Büyük Heyecanla Devam Ediyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın öncülüğünde başlatılan "Köy Turnuvaları" sporun ve dostluğun buluşma noktası oldu. Peki, bu turnuvada neler yaşandı ve hangi takımlar öne çıktı?

 Köy Turnuvaları Büyük Heyecanla Devam Ediyor
23-07-2024 18:00
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen "Köy Turnuvaları", köylerin spor tutkusunu ve dostluklarını pekiştirmek amacıyla büyük bir coşku ile devam ediyor. Turnuvanın ilk iki haftası geride kalırken, büyük çekişmelere sahne olan maçlar, seyircilerin yoğun ilgisini çekti.

Turnuvada İkinci Hafta Tamamlandı

İkinci hafta maçlarının ardından gruplarda oluşan puan durumu şöyle: A Grubu'nda Göksüncük ve Karahöyük 6 puanla önde, Bilek ise 3 puan topladı. Dımışkılı ve Battal henüz puan alamadı. B Grubu'nda Aşağı Arıl 6 puanla lider, Bağbaşı 4 puanla ikinci sırada. Bayatlı 1 puan toplarken, Dündarlı puansız. C Grubu'nda Aktoprak 6 puanla önde, Cerit Yeniyapan ve Erikli 1'er puanla mücadeleye devam ediyor. Bedirkent puansız. D Grubu'nda Beylerbeyi 6 puanla lider, Kızık Hamurkesen 3 puanla ikinci. Uğruca ve Yalangoz ise 1'er puan aldı. E Grubu'nda Köksalan 6, Atabek 4, Akçaburç 1 puan toplarken, Tekirsin henüz puan alamadı. F Grubu'nda Dülük ve Güngörge 6 puanla önde, Sofalıcı ve Zülfikar puansız. G Grubu'nda Çaykuyu ve Karacaburç 6 puanla lider, Serintepe ve Karasakal puansız. H Grubu'nda İncesu ve Akçagöze 4'er puanla, Öğümsöğüt 3 puanla yarışıyor. Yayıktaş puansız.

"Turnuva, sporun birleştirici gücünü ve dostluğu ön plana çıkarmaya devam ediyor." - Umut Yılmaz

Üçüncü Hafta Maçları

Turnuva, 27 Temmuz 2024 Cumartesi günü üçüncü hafta grup maçlarıyla devam edecek. Beykent Stadyumu'nda saat 17.00'de Bedirkent ile Cerit Yeniyapan, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi'nde ise Aktoprak ile Erikli karşı karşıya gelecek. Saat 18.20'de Beykent Stadyumu'nda Yalangoz ile Kızık Hamurkesen, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi'nde ise Uğruca ile Beylerbeyi mücadele edecek. Saat 19.40'da Beykent Stadyumu'nda Dımışkılı ile Göksüncük, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi'nde Karahöyük ile Bilek kozlarını paylaşacak. İlk günün son maçları saat 21.00'de Beykent Stadyumu'nda Dündarlı ile Bayatlı, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi'nde ise Bağbaşı ile Aşağı Arıl arasında oynanacak.

Pazar Günü Heyecan Devam Ediyor

Turnuvanın ikinci günü, 28 Temmuz 2024 Pazar günü, yine heyecan dolu maçlarla devam edecek. Günün ilk maçları saat 17.00'de Beykent Stadyumu'nda Karacaburç ile Çaykuyu, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi'nde ise Karasakal ile Serintepe arasında oynanacak. Saat 18.20'de Beykent Stadyumu'nda Akçagöze ile Yayıktaş, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi'nde İncesu ile Öğümsöğüt karşılaşacak. Saat 19.40'da Beykent Stadyumu'nda Atabek ile Köksalan, M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi'nde Akçaburç ile Tekirsin mücadele edecek. İkinci günün son maçı saat 21.00'de M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi'nde Güngörge ile Dülük arasında oynanacak.

Şehitkamil'de düzenlenen "Köy Turnuvaları", sporun ve dostluğun buluşma noktası olmaya devam ediyor. Takımlar arasındaki rekabet, centilmenlik çerçevesinde sürerken, seyirciler de coşkuyla maçları takip ediyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER