Gündem

Küçük Eymen'in Galatasaray Forması Hayali Gerçek Oldu

Hayaller ve hastalıklar arasında nasıl bir köprü kurulabilir? Eymen'in hikayesi bu soruya nasıl bir cevap veriyor?

Küçük Eymen'in Galatasaray Forması Hayali Gerçek Oldu
27-05-2024 14:30
GAZİANTEP

Lenfoma ile Mücadele Eden Bir Yürek

Burkit Lenfoma tanısıyla Medical Point Gaziantep Hastanesi'ne başvuran altı yaşındaki Kaan Eymen Çakmak, hayaline kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Ekrem Ünal ve ekibi, Eymen'in tedavisine yönelik olumlu gelişmelerden memnun.

Hayal Gücünün İyileştirici Gücü

Kaan Eymen için bir sürpriz yapıldı: Hastanede tedavi gören ve Galatasaray'a büyük bir tutkuyla bağlı olan Eymen'e, sevdiği takımın forması hediye edildi. Prof. Dr. Ekrem Ünal, bu jestin Eymen'in morali üzerinde büyük bir etki yarattığını belirtti.

Topluluk Desteği ve Moral

"Kaan Eymen'in mutluluğu, tüm klinik personelini sevince boğdu. Tedavi sürecinde hastalarımızın moralini yüksek tutmak, iyileşme sürecine olumlu etki sağlıyor." - Prof. Dr. Ekrem Ünal

Her Adımda Aile ve Ekip Birlikteliği

Prof. Dr. Ekrem Ünal, Kaan Eymen'in sağlık mücadelesinde ailesinin ve hastane personelinin özverili desteğinin önemine dikkat çekti. Her aşamada yapılan bilgilendirmelerle ailenin endişelerine yanıt veriliyor ve süreç içerisinde her türlü desteğin sağlandığı vurgulandı.

Kapsamlı Tedavi Yaklaşımları

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nin Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin, hastane olarak tıbbi tedavilerin yanı sıra hastaların duygusal ve psikolojik ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurduklarını açıkladı. Bu holistik yaklaşım, hastaların daha hızlı iyileşmelerine katkı sağlıyor.

Küçük Kahramanların Büyük Yürekleri

Kaan Eymen gibi küçük kahramanların yaşam mücadeleleri, onlara sunulan destekle birleştiğinde, umut ve iyileşme yolunda büyük adımlar atılıyor. Kaan Eymen'in hikayesi, diğer hastalara ve ailelerine de ilham kaynağı oluyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER