Gündem

KUMED SİVEREK TEŞKİLATI ÇARŞI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELEREK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

KUMED SİVEREK TEŞKİLATI ÇARŞI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELEREK UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE  FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU
01-09-2022 13:48

KUMED Siverek teşkilatı Veysi Gençer başkanlığında uyuşturucu ile mücadelede Çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Son günlerde artan uyuşturucu batağından gençleri alıp topluma kazandırma noktasında var gücüyle çalışan Siverek KUMED Teşkilatı Kent merkezindeki Esnafların görüşlerini alarak yol haritasını çizmeye devam ediyor.

Kent merkezinde Gençleri Uyuşturucu ve Madde bağımlılığı müptelasından korumak ve kurtarmak için yapılması gereken adımları atmak için Çarşı Esnafların görüşüne başvuran KUMED teşkilat bireyleri, Çarşı esnaflarının direktifleri doğrultusunda çalışmalarını yaparak kısa süre içerinde uyuşturucu batağına düşen gençleri tespit etmek ve onlara uyuşturucu batağından kurtarma çalışmalarını başlattılar..

Başkan Gençer Kent merkezindeki Uyuşturucu ve Madde bağımlılığı ile mücadele çalışmaları hakkında yaptığı açıklamalarında KUMED Siverek teşkilatı olarak Kent merkezindeki Çarşı esnaflarımızı ziyaret etme kararı aldık onların görüşü ve bizlere Uyuşturucu ile mücadelede desteklemelerini talep ettik. Talebimize olumlu karşılık verdiler toplum için Siverek halkı ve Siverek refahı için fikir alışverişi yaptık. Esnaflarımızın görüşü, bakışı bataklığa düşen gençlerimizi kurtarmaya yönelik önemli bir adım olacaktır. Toplumun kanayan yarası uyuşturucu batağına saplanan gençlerinden esnaflar da bir hayli rahatsız ve şikayetçi olduğunu belirttiler. .Buda bizim işimizi bir hayli kolaylaştıracağı için önemli bir adım olacaktır. elimizden gelen devletimizin bizlere verdiği imkanlar doğrultusunda bu gençlerimize yardım sözü veriyoruz ,bunun yanında uyuşturucu illeti sadece devletimizin değil vatandaşında her konuda bizlere destek vermelerini hatırlattı .Çarşı Esnafımız ile yapmış olduğumuz istişarelerde Uyuşturucu ve madde bağımlısı bataklığa düşen gençleri ulaşmamızda ve tespit etmemizde bize her konuda yardımcı olacaklarının sözünü verdiler.

KUMED olarak biz diyoruz ki bu Gençler geleceğimizin ve yarınlarımızın topluma yön verecek bireylerİdir. Dolayısıyla bunlara mümkün olduğu kadar titizlikle yaklaşmalıyız. Bu gençlerimizi hem aileleri hemde sağ duyulu vatandaşlarımız tarafından takip edilip arkadaş ortamını iyi seçmeli iş güç ortamı yaratmada ailelerimize önemli iş düştüğünü belirtmek isteriz. Uyuşturucu ve Madde bağımlılığı batağına düşmüş gençlerimizin aileleri komşuları ve bilgi sahibi olan çarşı Esnaflarımız vatandaşlarımız bizi arayarak bunları en kısa sürede istedikleri zaman alıp tedavi ettirip kurtarmaya çalışıyoruz.

Bu bireylerimizi Topluma kazandırıyoruz. İş güç sahibi ettirmeye çalışıyoruz. Bu işimiz öncelikle bir gönül işidir Toplum işidir memleketimizin kanayan yarasıdır her kes elini taşın altına koyup bize destek vermelidir. Bu geçlerimizi bu bataklıktan el ele vererek kurtarmalıyız.Rabim bizi muzaffer eylesin bu gençlerimizi de sağlıklı bir ortamda yaşamayı nasiplendirsin dedi.

Gençer Siverek’teki çalışmalarımıza bize her konuda desteğini esirgemeyen Belediye başkan yardımcımız Ali, Gelener’e katkılarından dolayı teşkilatım adına teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER