Spor

Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası Düzenliyor

25 Aralık Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası, Kurtuluş Etkinlikleri Kapsamında Gerçekleşecek

Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası Düzenliyor
15-12-2023 13:58

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü İş Birliği ile Düzenlenecek Olan Turnuva, 16-17 Aralık 2023 Tarihlerinde Yapılacak

Gaziantep, Kurtuluşunu kutlama etkinlikleri kapsamında heyecan verici bir satranç turnuvasına ev sahipliği yapacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor ve Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "25 Aralık Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası," 16-17 Aralık 2023 tarihleri arasında Dumlupınar Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Çeşitli Kategorilerde Yarışlar Yapılacak

Turnuva, farklı yaş gruplarını ve açık kategoriyi içerecek şekilde tasarlandı. Katılımcılar, 8 yaş altı, 10 yaş altı, 12 yaş altı ve açık kategorilerde yarışma fırsatı bulacaklar. Turnuvada başarılı olan yarışmacılara kupa ve madalya ödülleri verilecek.

Başvuru İçin Son Tarih 15 Aralık

Turnuvaya katılmak isteyen satranç tutkunları için son başvuru tarihi 15 Aralık olarak belirlendi. Katılımcılar, başvurularını çevrimiçi olarak yapabilecekler. Başvuruları tamamlamak için http://gaziantep.tsf.org.tr/turnuva-kayit-form adresini kullanabilirler.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleşecek olan Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası, satranç severlere unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER