Gündem

Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu’ya Yoğun Ziyaretler Devam Ediyor

Mardin’de AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Mehmet Uncu, halkın teveccühüyle karşılanıyor. Yeni başkan, Mardin’in geleceği için ne tür adımlar atmayı planlıyor?

Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu’ya Yoğun Ziyaretler Devam Ediyor
18-08-2024 16:30

Yoğun Ziyaret Trafiği Devam Ediyor

AK Parti Mardin İl Başkanlığı'na atanan Mehmet Uncu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen yoğun ziyaretlerle karşılaşıyor. İl Başkanlığı görevini devralmasının ardından Uncu’ya gösterilen bu ilgi, hem teşkilat içinde hem de halk nezdinde büyük bir destek olarak yorumlanıyor.

Görev Bilinci ve Mardin’in Geleceği

Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Mehmet Uncu, Mardin’in geleceği için atılması gereken adımların bilincinde olduklarını vurguladı. Ülkenin ve milletin huzuru ve refahı için devraldıkları görevi daha ileriye taşıma kararlılığında olduklarını belirten Uncu, Mardin’in her türlü hizmet ve yatırımda hak ettiği yere ulaşması için çaba göstereceklerini ifade etti.

Her Köşeye Ulaşma Hedefi

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu, teşkilat olarak Mardin’in her bir köşesine ulaşma hedefinde olduklarını söyledi. Seçim takvimi gözetmeksizin her ilçeyi, mahalleyi ve sokağı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirten Uncu, AK Parti hükümetlerinin 23 yıllık hizmetlerini anlatacaklarını ve bu hizmetlerin devamlılığının sağlanacağını vurguladı.

Halkın Güveni ve Teveccühü

Uncu, halkın AK Parti’ye olan güvenine ve teveccühüne sonuna kadar inandıklarını belirtti. Bu güvenin verdiği sorumlulukla sürekli olarak halkın yanında ve hizmetinde olacaklarını dile getiren Uncu, Mardin’in her alanda gelişimi için çalışacaklarını ifade etti. Uncu, “Hizmetin tek adresinin AK Parti olduğunu halkımıza anlatarak, geleceğimiz için el birliğiyle çalışacağız.” dedi.

Birlikte Daha Güçlü Bir Mardin

Mehmet Uncu, Mardin’in geleceğine dair umutlu olduklarını belirterek, “Bizler halkımızla el ele vererek, daha güçlü bir Mardin inşa edeceğiz. Her alanda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak adımlar atacağız ve bu yolda hiçbir engel tanımayacağız.” ifadelerini kullandı. Bu güçlü birlikteliğin, Mardin’in kalkınmasında önemli bir rol oynayacağını vurguladı.

Teşekkür ve Destek Mesajları

Uncu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkürlerini sunarken, bu desteğin kendilerini daha da motive ettiğini belirtti. Mardin halkının bu teveccühüyle AK Parti’nin gücünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Uncu, birlikte daha büyük başarılara imza atacaklarının altını çizdi. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER