Gündem

Mardin Valisi Akkoyun'un Talimatıyla Ulaşım Zammı Vatandaşa Yansımadı

Mardin'de Ulaşım Zammı: Vatandaş Mağdur Olmayacak

Mardin Valisi Akkoyun'un Talimatıyla Ulaşım Zammı Vatandaşa Yansımadı
17-02-2024 10:51
MARDİN

Büyükşehir Belediyesi, Vatandaşların Sırtına Yük Olmuyor

Mardin'de enflasyon ve yakıt fiyatlarındaki artış, toplu taşıma ücretlerine zam olarak yansımıyor. Mardin Büyükşehir Belediyesi, özel halk otobüslerine aylık 6 milyon lira gelir desteği sağlayarak vatandaşların mağdur olmamasını sağlıyor.

Vali Akkoyun'un Kararıyla Esnaf ve Vatandaş Rahat Nefes Aldı

“Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun’un talimatları doğrultusunda; Mardin Büyükşehir Belediyesi, esnaf ve vatandaşların mağdur olmaması, fiyat artışlarının toplu ulaşım ücretlerine yansımaması için elini taşın altına koydu."

Gelir Desteğiyle Kaliteli Ulaşım Hizmeti

Mardin genelindeki özel halk otobüslerine yapılan gelir desteğiyle her ay yaklaşık 6 milyon lira ödeme yapılıyor. Bu sayede esnafın maliyet artışlarından olumsuz etkilenmesi engellenerek daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunuluyor.

Esnaf ve Kooperatif Başkanları Teşekkür Etti

“Esnafı düşünen iyi niyetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” - Mardin Şoförler Odası Başkanı Mehmet Nasır Öztap

“Mardin Büyükşehir Belediyesi ile mutabakata vardık. Başta valimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” - Kızıltepe 1 Nolu Kooperatif Başkanı Engin Gökçen İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER