Sağlık

Medical Point Gaziantep, Kadrosuna Uzman Bir İsim Daha Ekledi: Prof. Dr. M. Tahir Özer

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nin kadrosuna kattığı Genel Cerrahi Uzmanı Profesör Doktor M. Tahir Özer kimdir? Çalışmaları ve başarıları nelerdir?

Medical Point Gaziantep, Kadrosuna Uzman Bir İsim Daha Ekledi: Prof. Dr. M. Tahir Özer
24-02-2024 13:49
GAZİANTEP

Medical Point Gaziantep Hastanesi, uzman kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Genel Cerrahi Uzmanı Profesör Doktor M. Tahir Özer, hastanenin değerli kadrosuna dahil edildi. Profesör Doktor Özer, tıp alanındaki başarılı kariyeri ve akademik geçmişi ile dikkat çekiyor.

Prof. Dr. M. Tahir Özer'in Akademik Yolculuğu ve Mesleki Başarıları

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Prof. Dr. M. Tahir Özer, 2000 yılında Gülhane Askerî Tıp Akademisi'nde Genel Cerrahi Uzmanlık Eğitimini tamamladı. Ardından, Gastroenterolojik Cerrahi ve Harp Cerrahisi yan dallarında uzmanlık eğitimlerini alarak, akademik ve mesleki kariyerini pekiştirdi. 2011 yılında Doçentlik unvanını alarak, Ankara Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nde önemli görevler üstlendi ve 2020 yılında Hitit Üniversitesi'ne Profesör olarak atandı.

Uluslararası Başarılar ve Patentler

Prof. Dr. Özer, AR-GE çalışmalarına liderlik etmesinin yanı sıra, genel cerrahi alanında uluslararası tescilli altı adet patentin sahibidir. Kendisinin tanımladığı ameliyat metotları, ulusal ve uluslararası alanda tanınırken, çok sayıda araştırma, makale ve bildirileri de bilim dünyasına katkı sağlamaktadır.

Prof. Dr. Özer'in Askeri Hekimlikteki Rolü

Donanımlı bir cerrah olan Profesör Doktor Özer, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yaparken, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve sınır ötesinde pek çok operasyona katılarak, sahra şartlarında çok sayıda başarılı ameliyat gerçekleştirdi.

Uzmanlık Alanları ve Dernek Üyelikleri

Prof. Dr. Özer'in ilgi ve uzmanlık alanları arasında, Sindirim Sistemi Kanserleri, Kolorektal Kanserler ve Cerrahisi gibi önemli konular yer almakta. Ayrıca Yara Bakımı ve Doku Onarımı Derneği, Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği gibi önemli derneklerde aktif roller üstlenmiştir.

Medical Point Gaziantep Hastanesi, Prof. Dr. M. Tahir Özer gibi değerli bir ismi kadrosuna katmanın gururunu yaşarken, hastalarına daha kaliteli hizmet sunma yolunda önemli bir adım atmış oldu. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER