Gündem

Medical Point Hastanesi'nde Başarı Hikayesi

Reflü hastaları için yeni umut: Medical Point Hastanesi'nde gerçekleştirilen kapalı ameliyatlar nasıl bir fark yaratıyor?

Medical Point Hastanesi'nde Başarı Hikayesi
01-06-2024 09:32
GAZİANTEP

Uzun Süreli Şikayetlere Modern Çözüm

İstanbul'da yaşayan bir hasta, yaklaşık on yıldır devam eden mide yanması, ekşime ve acıma gibi şikayetleriyle Medical Point Gaziantep Hastanesi'ne başvurdu. Hastanın daha önce denediği birçok ilaç tedavisinden sonuç alamaması, onu daha etkin bir çözüm arayışına itti.

Kapsamlı Teşhis ve Hızlı Müdahale

Genel Cerrahi Kliniği'nde Prof. Dr. İbrahim Tayfun Şahiner tarafından yapılan detaylı muayene ve tetkikler sonucunda, hastanın mide fıtığına sahip olduğu ve yemek borusunu saran kaslarda gevşeklik tespit edildi. Bu durum, onun reflü şikayetlerinin temel nedeni olarak belirlendi.

Başarılı Kapalı Ameliyat Sonucu Sağlığa Kavuşma

"Başarılı geçen kapalı ameliyatla mide fıtığı onarılan ve reflü cerrahisi uygulanan hasta sağlığına kavuştu."

Uzman Tavsiyesi: İleri Merkezlere Başvurun

Prof. Dr. Şahiner, reflü gibi kronik şikayetlerde ilaç tedavisinin yetersiz kaldığı durumlarda, hastaların mutlaka alanında tecrübeli sağlık merkezlerine başvurmasının önemini vurguladı. Ayrıca, mide fıtığının anatomik olarak ameliyatla onarılmadığı takdirde ilaçlarla iyileşmenin mümkün olmadığını belirtti.

Medical Point Gaziantep Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin'den Açıklama

Medical Point Gaziantep Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin, "Güçlü kadromuz ve ileri teknolojik altyapımızla, hastalarımızın yaşam kalitelerini artırmayı amaçlıyoruz. Hastalarımızın her birinin bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak, en modern tedavi yöntemlerini kullanıyoruz. Hedefimiz, hizmet kalitesini en üst düzeye taşıyarak, topluma sağlık konusunda güvenilir bir referans noktası olmaktır." şeklinde konuştu. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER