Yaşam

Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, Yabancı Büyükelçileri ve Kraliyet Ailesi Üyelerini Ağırladı

Diyarbakır’ın ünlü tatlı markası Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, Ankara'daki şubesinde yabancı büyükelçiler ve kraliyet ailesi üyelerini misafir etti. Bu özel ziyaretin detayları neler?

Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, Yabancı Büyükelçileri ve Kraliyet Ailesi Üyelerini Ağırladı
20-06-2024 08:15
DİYARBAKIR

Elçi ve Kraliyet Ailesi Üyelerinden Sıtkı Usta'ya Büyük İlgi

Diyarbakır’ın gururu Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, son ziyaretinde ABD’nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield, Kuveyt’in Ankara Büyükelçisi Wael Yousef el-Anzi ve Kuveyt Kraliyet ailesi üyelerini ağırladı. Bu önemli buluşmada, konuklar Sıtkı Usta’nın lezzetli tatlılarına olan hayranlıklarını dile getirdi. Hijyenik ortamda hazırlanan ve katkı maddesi içermeyen tatlıları ile ünlü olan Sıtkı Usta, misafirlerinin beklentilerini fazlasıyla karşıladı.

Büyükelçi el-Anzi'den Övgü Dolu Sözler

Kuveyt’in Ankara Büyükelçisi Wael Yousef el-Anzi, Sıtkı Usta'nın titizlikle hazırladığı tatlılar hakkında övgü dolu sözler sarf etti. "Kullanılan ürünlerin en kaliteli ürünler olması bizleri Sıtkı Usta’ya yönlendiriyor. Gönül rahatlığı ile tatlıları yiyiyoruz. Ankara’ya geldiğimizde mutlaka Sıtkı Usta’ya uğrarız ve tatlı siparişlerimizi veririz. Her zaman tercihimiz Sıtkı Usta’dır, asla başka bir yerden tatlı almayız. Misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. El-Anzi, Sıtkı Usta'nın misafirperverliğine de dikkat çekti.

ABD Büyükelçisi Satterfield'ın Memnuniyeti

ABD’nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield ise Sıtkı Usta'nın tatlılarını Amerika’ya gururla götürdüğünü belirtti. "Kadayıf ve baklavaları Amerika’ya gururla götürmekteyiz. Ailelerimiz ve yakınlarımız her zaman Sıtkı Usta’dan övgüyle bahsederler. Tatlıları doğaldır, bu yüzden her zaman tercihimiz Kadayıfçı Sıtkı Usta’dır." şeklinde konuşan Satterfield, bu yıl 600 kilogram baklava ve kadayıfı Amerika’ya götürdüğünü ifade etti.

Sıtkı Usta'nın Tatlıları Dünyaya Yayıldı

Sıtkı Usta, yıllardır doğal ve lezzetli tatlılarıyla sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde de büyük bir üne sahip. Elçilikler ve kraliyet aileleri gibi önemli misafirlerin Sıtkı Usta’yı tercih etmeleri, markanın uluslararası alanda da ne denli beğenildiğinin bir göstergesi. Sıtkı Usta'nın tatlılarının sırrı, doğal ve kaliteli malzemelerin özenle seçilmesi ve hijyenik koşullarda hazırlanmasında yatıyor.

Sıtkı Usta'nın Misafirperverliği ve Kalitesi

Ziyarette, büyükelçilerin ve kraliyet ailesi üyelerinin yanı sıra, tatlı severler de Sıtkı Usta’nın kalitesini yakından görme fırsatı buldu. Her bir misafire gösterilen özen ve ilgi, Sıtkı Usta'nın misafirperverlik anlayışını gözler önüne serdi. El-Anzi ve Satterfield’ın sözleri, Sıtkı Usta’nın tatlılarının uluslararası alanda da takdir gördüğünü ve tercih edildiğini kanıtlıyor.

Gelecek Ziyaretler İçin Beklentiler

Bu önemli ziyaretler, Sıtkı Usta’nın uluslararası alanda daha da tanınmasına katkı sağlıyor. Büyükelçiler ve kraliyet aileleri, Sıtkı Usta'nın tatlılarını her ziyaretlerinde tercih etmeye devam edeceklerini belirttiler. Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta’nın, gelecekte de dünya çapında önemli isimleri ağırlamaya devam edeceği kesin.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER