Gündem

MESLEK ODALARI BAŞKANLARINDAN BASIN MÜDÜRLÜĞÜNE TAM DESTEK

MESLEK ODALARI BAŞKANLARINDAN BASIN MÜDÜRLÜĞÜNE TAM DESTEK
25-12-2020 16:07

Siverek ilçesinde çeşitli alanlarda faaliyet gösteren meslek odaları, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılacak projelere tam destek geldi.

Terziler Odası Muhammed Hanifi Ay, Kereste ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mecit Yakar ile Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Hacı İnan, bir süre önce göreve başlayan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Şükrü Dolaş’ı ziyaret etti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce yapılacak her türlü projeye destek vereceklerini dile getiren Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Hacı İnan, meslek odaları olarak ortak bir karara imza attıklarını söyledi.

Halkla ilişkiler konusunda Basın birimine önemli görevler düştüğünü ifade eden İnan, “Siverek’te faaliyet gösteren meslek odaları olarak aldığımız karar gereği basın müdürlüğünce yürütülecek projeye destek verme kararı aldık. Yıllardır Siverek basınında önemli görev üstlenen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Şükrü Dolaş’ı yakinen tanıyoruz. İlçemize faydası olacak projeler yürüteceğine olan inancımız tamdır ki geçmiş dönemde yürüttüğü projelere destek verdik. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.Oda başkanlarını odasında ağırlayan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Şükrü Dolaş, ziyaretten ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Halkla ilişkilerin öneminin farkında olduklarını belirten Dolaş, “Meslek odalarımızın desteği bizim için son derece önemlidir. Basının ilk ayağını her zaman halkla ilişkiler oluşturmuştur. Değerli başkanlarımız ile yürütmeyi düşündükleri bazı projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sokakta çalışan çocukların eğitimlerini sürdürmeleri ve meslek edinmeleri konusundaki projeleri var. Destekleri için tekrardan teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER