Yaşam

Mhp Teşkilatı Su Baskınlarında Sahada Çalıştı

Doğal Afet Karşısında Parti Teşkilatının Dayanışması: MHP'nin Adıyaman Çabası

Mhp Teşkilatı Su Baskınlarında Sahada Çalıştı
20-11-2023 09:40

Adıyaman'da MHP'den Sel Mücadelesi: Vatandaşların Yanında

Sel Felaketi ve MHP'nin Hızlı Müdahalesi

Adıyaman'da iki gün boyunca etkili olan sağanak yağış, özellikle konteynerlerde yaşayan vatandaşları olumsuz etkiledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanlığı, sel ve su baskınlarına karşı sahaya indi ve kriz masası oluşturarak hızlı bir şekilde müdahalede bulundu.

Yardıma Koşan Teşkilat Üyeleri

Evleri su basan vatandaşlara yardım etmek için teşkilat mensupları harekete geçti. Sel sularıyla mücadele ederek, mağdur vatandaşların yanında olduklarını gösterdiler. Bu durum, parti teşkilatlarının doğal afetler karşısında vatandaşların yanında olabileceğini gösteren bir örnek oldu.

“Gece yatmayıp, gündüz oturmayıp çalışacağız dedik. Adıyamanlı hemşerilerimize her zaman destek olacağız.” - Ali Önat, MHP İl Başkanı

MHP İl Başkanının Açıklamaları ve Eylemleri

MHP İl Başkanı Ali Önat, sel mağduru vatandaşlara yönelik yapılan yardımlar ve teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlar için alternatif konaklama çözümleri sunulduğunu ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın da sürekli irtibat halinde olduğunu belirtti. Bu, yerel yöneticilerin ve parti teşkilatlarının afet durumlarındaki proaktif tutumunu yansıtıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER