Gündem

Midyat'ta Sokaklar Yenileniyor

Midyat'ın sokakları neden yenileniyor ve bu çalışmalar vatandaşların hayatını nasıl etkiliyor?

Midyat'ta Sokaklar Yenileniyor
04-06-2024 09:36
MARDİN

Midyat Belediyesi, ilçenin daha yaşanabilir hale gelmesi için sokak sağlıklaştırma çalışmalarına hız verdi. Merkezi ve kırsal mahallelerde yürütülen bu çalışmalar, sokakların daha modern ve kullanışlı hale getirilmesini amaçlıyor.

Çalışmaların Yoğunlaştığı Bölgeler

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bağlar ve Başyurt mahallelerinde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu bölgelerde parke yenileme ve çevre düzenlemesi gibi faaliyetlerle sokaklar baştan aşağı yenileniyor.

Belediye Başkanı'nın Açıklamaları

Belediye Başkanı Veysi Şahin, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, yağışlar ve altyapı çalışmalarının yol açtığı çökmeler nedeniyle sokaklarda başlatılan yenileme ve düzenleme faaliyetlerinin planlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Başkan Şahin, "Vatandaşlarımızın rahat etmesi bizim için önemli. Bu nedenle, sokaklarımızda bozuk yol kalmayana kadar hizmetlerimiz aksamadan devam edecek." dedi.

Devam Edilecek Çalışmalar

Şahin, Bağlar ve Başyurt'ta sürdürülen çalışmaların tamamlanmasının ardından, öncelik durumuna göre diğer bölgelerde de benzer çalışmaların yapılacağını belirtti. Bu, belediyenin ilçe genelinde yaşam kalitesini artırma hedefine uygun olarak gerçekleştiriliyor. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER