Eğitim

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ökten

Cizre'de Eğitim Programlarına Katılım ve İncelemeler

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ökten
23-12-2023 18:00

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Şırnak’ın Cizre ilçesinde çeşitli toplantı ve programlara katıldı. Bu ziyaret, bölgedeki eğitim kurumlarının durumu ve gelişimi hakkında önemli bilgiler sağlıyor. Ökten’in ziyaretinde neler gerçekleşti ve bu ziyaretin eğitim açısından önemi nedir?

Kızılay Şubesi Ziyareti ve Bilgi Alışverişi

Programına Kızılay Şubesi ziyareti ile başlayan Bakan Yardımcısı Ökten, ’Cizre Şenlendirme Faaliyetleri’ ve ’Cizre Fen Lisesi ve Şırnak Fen Lisesi Eğitim Bursları’ hakkında Kızılay Başkanı Salih Sevinç ile görüştü. Bu görüşme, bölgedeki eğitim faaliyetlerine destek ve bilgi alışverişini içeriyordu.

Eğitim Kurumlarında İncelemeler ve Öğrenci Buluşmaları

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ökten, Cizre Fen Lisesi ve Vatan İlkokulunda incelemelerde bulunarak öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Bu ziyaretler, bakanlık düzeyinde eğitim kurumlarına verilen önemi ve eğitimdeki güncel durumların takip edilmesini gösteriyor.

Halk Eğitimi Merkezi Ziyareti

Bakan Yardımcısı Ökten, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Nazlı Demir ve İl Millî Eğitim Müdürü İzzettin Aydın ile Halk Eğitimi Merkezini ziyaret etti ve kursiyerlerle buluştu.

Atölyeleri gezen ve çalışmaları inceleyen Ökten, kurum çalışanlarına yaptıkları işler için teşekkür etti. Bu ziyaret, hayat boyu öğrenimin önemini ve halk eğitim merkezlerinin toplum için kritik rolünü vurguluyor.


Okul Müdürleri ile Eğitim Değerlendirme Toplantısı

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete’nin de katılımıyla gerçekleşen okul müdürleri ile eğitim değerlendirme toplantısına katılan Ökten, eğitim yöneticilerinin sorularını cevapladı ve görüş alışverişinde bulundu. Bu toplantı, eğitim alanında yapılan çalışmaların ve ihtiyaçların değerlendirilmesi açısından önem taşıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER