Teknoloji

Millet Bahçesi ağaçlandırılıyor

Millet Bahçesi'nde başlatılan ağaçlandırma çalışmaları hızla ilerliyor. Peki, bu çalışmaların ardından Millet Bahçesi nasıl bir görünüme kavuşacak?

Millet Bahçesi ağaçlandırılıyor
31-10-2023 08:44

Adıyaman Millet Bahçesi, Yeni Ağaçlandırma Çalışmalarıyla Yeşilini Artırıyor

Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

Adıyaman Belediyesi'nin yönetiminde, Adıyaman Millet Bahçesi'nde ağaçlandırma çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Açılışı yakın zamanda gerçekleştirilen bu özel alan, şehrin yeşil dokusuna katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Farklı Türlerde Ağaçlar Toprakla Buluşuyor

Yetkililer, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında farklı türlerde ağaçları bahçeye eklediklerini belirtti. Bu çeşitlilik, bahçenin biyolojik çeşitliliğini artırarak doğal bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

Gelecek Yıl Daha Yeşil Bir Millet Bahçesi

Millet Bahçesi'nin önümüzdeki yıl daha yeşil bir görünüme kavuşacağını belirten yetkililer, bu alanda gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmalarının Adıyamanlılara daha doğal ve dinlendirici bir alan sunacağını ifade etti. Ayrıca bahçenin sosyal donatılarla zenginleştirilmiş bir şekilde şehir halkının hizmetine sunulacağını da eklediler.

“Açılışı kısa süre önce yapılan ve vatandaşların güzel vakit geçirebileceği, çocukların oynayabileceği ve sosyal donatıların bulunduğu bir mekan haline gelen 505 bin metrekarelik bir alana sahip olan Millet Bahçemizin eksiklerini tamamlamak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah çalışmalar tamamlandıktan sonra burası şehrimize çok yakışacak”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER