Gündem

Milletvekili Şan, Köy Muhtarlarıyla Narince’de Buluştu

Köylülerin Sorunlarına Çözüm Getirecek Adımlar Atılacak mı?

Milletvekili Şan, Köy Muhtarlarıyla Narince’de Buluştu
07-10-2024 16:30
ADIYAMAN

20 Köy Muhtarı ile Görüşme Gerçekleştirildi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, Kahta ilçesine bağlı Narince bölgesindeki 20 köyün muhtarıyla bir araya geldi. Milletvekili Şan, bu buluşmada köylülerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmek için çalışacaklarını belirtti. Nissibi Köprüsü güzergahındaki köylerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yeni kavşak ve tali yolların inşa edileceğini de açıkladı.

Ulaşım Kolaylığı İçin Adımlar Atılıyor

Milletvekili Şan, köylere ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi adına yeni yollar yapılması gerektiğine dikkat çekti. Özellikle yeni yapılan Nissibi Köprüsü’nün etkisiyle bölgeye olan ilgiyi artırdıklarını ve bu nedenle yolların iyileştirilmesi gerektiğini ifade etti. Şan, “Köylerimizin ulaşımdan sağlığa, alt yapıdan sosyal alanlara kadar birçok ihtiyacı var. Biz de bu ihtiyaçları karşılamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz,” şeklinde konuştu.

Sosyal Alanlar ve Çocuk Parkları Yapılacak

Narince bölgesindeki bazı köylerde sosyal alan eksikliğini gidermek amacıyla çocuk parkları ve taziye evleri inşa edileceği duyuruldu. Milletvekili Şan, “Köylerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için oyun parkları ve taziye evleri yapmayı planlıyoruz. Bu tür projeler, köylülerimizin bir araya gelip sosyalleşebileceği alanlar oluşturmak açısından çok önemli,” dedi.

Köy Muhtarlarıyla İş Birliği ve Sorunların Takibi

Milletvekili Şan, köylerin sorunlarını dinlerken, ilgili resmi kurumlarla anında görüşme sağladıklarını ve bu sorunların takibini yapacaklarını belirtti. Toplantıda Narince Köyü Muhtarı Murat Çelik, Milletvekili Şan’a teşekkür ederek, kendisinin sorunların çözümüne gösterdiği ilgi ve hassasiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Köy Ziyaretlerinde Yoğun Katılım

Ziyaretlerde, Adıyaman İl Genel Meclisi Üyesi Turan Yıldırım ve Mustafa Kavak’ın yanı sıra Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başlı, Kahta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek ve AK Parti Kahta Gençlik Kolları Başkanı Furkan İnsan da Milletvekili Şan’a eşlik etti. Toplantının oldukça verimli geçtiği ve köylülerin beklentilerinin en iyi şekilde değerlendirildiği vurgulandı.

Muhtarlar, İlgiden Memnun

Toplantının sonunda köy muhtarları, sorunlarını dile getirme fırsatı buldukları için memnuniyetlerini ifade ettiler. Özellikle Narince Köyü Muhtarı Murat Çelik, Milletvekili Şan’a teşekkür ederek, “Köylerimizin ihtiyaçlarını önemseyen bir milletvekilimizin olması bizler için çok kıymetli. Destekleri için kendisine minnettarız,” dedi.

"Bizi köylerinde misafir eden, toplantımıza katılan bütün köy muhtarlarına çok teşekkür ediyorum."

Bu ziyaretler ve yapılan planlamalar, Adıyaman köylerindeki sorunların çözümüne yönelik umut verici adımlar olarak değerlendiriliyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER