Spor

Milli Halterci Harun Algül, U23 Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

Harun Algül madalya için Polonya’da yarışacak! Genç halterci hangi hazırlıkları yaptı?

Milli Halterci Harun Algül, U23 Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek
26-10-2024 14:15
ŞIRNAK

Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye İçin Mücadele

Türkiye’nin genç ve yetenekli haltercilerinden ŞırnakHarun Algül, Polonya’nın Raszyn kentinde düzenlenecek U23 Avrupa Halter Şampiyonası’nda 55 kilo kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek. 26 Ekim’de başlayıp 3 Kasım’a kadar sürecek olan bu prestijli organizasyonda, Avrupa’nın en yetenekli genç haltercileri podyuma çıkacak. Türkiye adına yarışacak olan Algül, ülkesini başarıyla temsil etmeyi hedefliyor.

Ankara’da Yoğun Hazırlık Süreci

Polonya’daki şampiyona öncesinde Ankara’da yoğun bir antrenman programı geçiren Harun Algül, fiziksel ve zihinsel olarak şampiyonaya tam anlamıyla hazırlandı. Milli forma ile yarışacak olmanın gururunu yaşayan Algül, altın madalyaya ulaşmak için yoğun bir çalışma disipliniyle form tuttu. Ankara’daki hazırlık sürecinde teknik ve güç antrenmanlarına odaklanan genç halterci, şampiyonada yüksek performans sergilemek için hazır olduğunu ifade etti.

Altın Madalya Hedefi

Harun Algül, Polonya’daki şampiyonadan madalya ile dönmek için kendisine büyük bir hedef koydu. Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarıyla temsil etmek isteyen Algül, bu süreçte ailesi ve hocalarının desteğiyle mental olarak da kendini hazırladı. Altın madalya hedefiyle çıktığı bu yolculukta, ülkesine büyük bir başarı getirmek için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.

27 Ekim’de Podyumda

Harun Algül, 27 Ekim’de Türkiye saati ile 18.00’da podyuma çıkarak, 55 kilo kategorisinde Avrupa’nın en yetenekli genç haltercileriyle yarışacak. Bu kategoride kendisini gösterecek olan Algül, yoğun hazırlıklarının karşılığını alarak Türkiye’ye madalya kazandırmak istiyor. Antrenörleri ve Türkiye Halter Federasyonu, Algül’ün başarılarına güveniyor ve bu zorlu mücadelede desteklerini sürdürüyor.

Türkiye Halter Sporuna Yeni Başarılar Kazandırmayı Hedefliyor

Harun Algül, elde edeceği başarı ile Türkiye halter sporunun uluslararası alanda daha fazla tanınmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Genç sporcu, Şırnak’tan gelen bir milli halterci olarak birçok gence ilham kaynağı olurken, ülkesine kazandıracağı her başarıyla Türk halterini bir adım ileri taşımayı hedefliyor.

Avrupa Şampiyonası’nın Heyecanı Başlıyor

Polonya’nın ev sahipliği yapacağı Avrupa Gençler ve U23 Halter Şampiyonası, 26 Ekim’de başlayarak Avrupa’nın dört bir yanından genç yetenekleri bir araya getirecek. Türkiye adına yarışacak olan Harun Algül’ün mücadelesi, Türk spor severler tarafından büyük bir heyecanla takip edilecek. Şampiyona boyunca tüm gözler, genç haltercinin performansında olacak.

“Harun Algül, altın madalya ile dönerek Türkiye’ye büyük bir başarı kazandırmayı hedefliyor.” Haber-İHA-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER