Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şırnak'ta İncelemelerde Bulundu

Şırnak'ta önemli bir ziyaret gerçekleştiren Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nı ziyaret ederek, Irak'ın kuzeyindeki operasyonlar hakkında bilgi aldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şırnak'ta İncelemelerde Bulundu
14-03-2024 20:30
ŞIRNAK

Şırnak'a Varış ve Karşılama

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile birlikte Şırnak'a ulaştı. Şerafettin Elçi Havalimanı'nda gerçekleşen karşılamanın ardından, Bakan Güler ve ekibi helikopterle 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığına geçti.

Tören Kıtasını Selamlama

Bakan Yaşar Güler, 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığına varışında tören kıtasını selamladı. Resmi bir karşılama töreniyle onurlandırılan Bakan Güler, ardından komutanlıkta incelemelerde bulundu.

Operasyonlar ve Talimatlar

Irak’ın kuzeyindeki devam eden operasyonlar hakkında bilgi alan Milli Savunma Bakanı, bölgedeki askeri yetkililerden son durum hakkında detaylı raporlar aldı. Operasyonların devamı ve bölgede yapılacak çalışmalar hakkında önemli talimatlar verdi.

Bölge Güvenliği ve Operasyonlar Üzerine Değerlendirmeler

Yaşar Güler'in ziyareti, bölgede devam eden güvenlik operasyonlarının önemini ve devletin bu konudaki kararlı tutumunu bir kez daha ortaya koydu. Bakan Güler, bölgede görev yapan askeri personelle bir araya gelerek, çalışmaları için teşekkür etti ve moral verdi.

Bu ziyaret, Türkiye'nin sınır ötesi operasyonlardaki kararlılığını ve bölgedeki güvenlik çalışmalarının hassasiyetini göstermesi açısından büyük önem taşımaktadır. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER