Gündem

Mut'ta Dünya Kadınlar Günü için Hatıra Bahçesi Oluşturuldu

Mersin'in Mut ilçesinde, Dünya Kadınlar Günü anısına oluşturulan hatıra bahçesine 650 fide dikildi. Peki, bu etkinlik nasıl gerçekleşti?

Mut'ta Dünya Kadınlar Günü için Hatıra Bahçesi Oluşturuldu
17-03-2024 20:00
MERSİN

Kadınlar Toprakla Buluştu: Fideler Toprağa Verildi

Mut Orman İşletme Müdürlüğü tarafından planlanan etkinlik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yağmur nedeniyle ertelenmişti. Ancak sonunda, Palantepe Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Kadınlar, 500 lavanta ve 150 biberiye fidelerini toprağa dikti.

Orman İşletme Müdürü'nün Teşekkürleri

Orman İşletme Müdürü Utku Danış, etkinliği güzel bir bahçe oluşturarak Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için düzenlediklerini ifade etti. Katılımcılara teşekkür ederek, hatıra bahçesinin oluşturulmasına katkılarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kadınlar Günü Mesajları

Etkinlik sırasında katılan kadınlar, Kadınlar Günü'nde kadın dayanışmasını simgeleyen anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Toprakla buluşarak, doğaya katkı sağlayarak, güçlü ve anlamlı bir mesaj verdiler.

Toplu Fotoğraf Çekimi: Hatıra Bahçesi Kutlandı

İşte bu anlamlı etkinliğin ardından, katılımcılar hatıra bahçesinin önünde toplu bir fotoğraf çekildi. Bu fotoğraf, gelecek nesillere aktarılmak üzere güzel bir anı olarak kaydedildi.

"Mut ilçesinde oluşturulan hatıra bahçesi, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınların doğaya katkısını simgeliyor. Etkinlik, kadın dayanışmasını ve doğa sevgisini vurguluyor." AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER