Politika

Nusaybin'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin Açılışında Bakan Işıkhan'dan Güçlü Mesajlar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: "AK Parti Belediyeciliğiyle Gerçek Kalkınma"

Nusaybin'de Seçim Koordinasyon Merkezi'nin Açılışında Bakan Işıkhan'dan Güçlü Mesajlar
03-03-2024 17:45
MARDÄ°N

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'in Nusaybin ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, Türkiye'nin ve özellikle Nusaybin'in geleceği için AK Parti belediyeciliğinin önemini vurgulayarak, yerel yönetimlerde hizmet etme ve kalkınma vizyonunu anlattı.

Yerel Yönetimlerde Hizmet ve Vizyon Eleştirisi

Işıkhan, "Daha kendi sorumluluğundaki ilçelerin yolunu yapamayan, çöpünü toplayamayan, halka hizmet nedir bilmeyen bir zihniyetin küresel bir hedef ve vizyon geliştirmesi mümkün değildir," diyerek mevcut bazı yerel yönetimlerin hizmet anlayışını eleştirdi. Bu zihniyetin, halkın ihtiyaçlarına duyarsız kaldığını ve teröre destek verdiğini iddia etti.

31 Mart Seçimlerine Doğru

"Yeni bir demokrasi sınavına giriyoruz. 31 Mart yerel seçimleri sıradan bir seçim değildir."

31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirten Işıkhan, AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarısını vurgulayarak, Adıyaman ve Nusaybin'de de bu başarının devam edeceğine inandıklarını ifade etti.

AK Parti'nin Belediyecilik Başarısı

Işıkhan, AK Parti'nin 21 yıldır ülkenin her köşesinde sel, yangın, deprem gibi felaketlerden etkilenen alanları ayağa kaldırdığını belirterek, "AK Parti bahaneleri değil, projeleri olan milletin bir hareketidir," dedi. Bakan, Nusaybin'in de bu hizmet ve kalkınmadan nasibini alacağını vurguladı.

Yeni Dönemde Yatırım ve Kalkınma

Türkiye'nin artık 5-10 yıllık değil, yüzyıllık planlar yaptığını aktaran Işıkhan, ülkenin savunma sanayisinden uzay çalışmalarına kadar birçok alanda dünya çapında başarılar elde ettiğini belirtti. Bakan, bu başarıların yerel kalkınmayla başladığını ve AK Parti belediyeciliğiyle devam edeceğini ifade etti.

Bakan Işıkhan ve beraberindeki heyetin Nusaybin'deki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, yerel seçimler öncesinde partililer arasında heyecan yarattı. Bakanın mesajları, AK Parti'nin yerel ve ulusal düzeydeki kalkınma hedeflerine vurgu yaparken, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekti. A.A

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER