Spor

FIFA ve UEFA Başkanlarından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na Tebrik Mesajı

FIFA ve UEFA başkanlarının, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na yönelik tebrik mesajları neler içeriyor?

FIFA ve UEFA Başkanlarından TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na Tebrik Mesajı
20-07-2024 11:45
İSTANBUL

FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun Tebrik Mesajı

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'na içten tebriklerini iletti. Infantino'nun mesajında, Türkiye futbolunun gelişimindeki rolü ve Hacıosmanoğlu'nun liderliği vurgulandı.

“Sevgili Başkan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı seçilmeniz nedeniyle en sıcak selamlarımı ve en içten tebriklerimi iletiyorum. Bu güzel oyunun Türkiye'deki gelişiminde bilginiz, liderliğiniz, tutkunuz ve tecrübeniz şüphesiz önemli bir rol oynayacaktır. Ülke futbolunuzun potansiyeline inanıyorum, bu hedeflere ulaşmak için kişisel desteğime ve FIFA'nın yardımına güvenebilirsiniz.”

Infantino, mesajında ayrıca FIFA'nın kapılarının Hacıosmanoğlu'na her zaman açık olduğunu belirterek, TFF'nin icra kurulu üyelerine de tebriklerini iletti. Türkiye futbolunun geleceği için kalıcı bir miras bırakma hedefiyle Hacıosmanoğlu'na ve ekibine başarılar diledi.

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'in Tebrik Mesajı

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de Hacıosmanoğlu'nu tebrik ederek, TFF'nin futbolun gelişimindeki istikrarlı çalışmasını övdü. Ceferin, özellikle Türk Milli Takımı'nın EURO 2024'teki performansına dikkat çekti.

“Sayın Başkan, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilmenizden dolayı en içten tebriklerimi kabul etmenizi diliyorum. Heyecan verici bir zamanda liderlik görevine adım atıyorsunuz. TFF örnek bir merkez oldu ve bugüne kadar futbolun gelişimi konusunda çok istikrarlı bir çalışma gerçekleştirdi. Türk Milli Takımı'nın EURO 2024'teki harika performansı da gelecek adına güzel şeylerin gerçekleşeceğinin kesin bir işareti.”

Ceferin, yeni başkanlık döneminde Hacıosmanoğlu'na başarılar dileyerek, UEFA olarak her türlü yardım ve destek için yanlarında olduklarını belirtti.

Hacıosmanoğlu'nun yeni görevinde nasıl bir etki yaratacağı ve Türkiye futbolunun geleceği için neler yapacağı merak konusu. FIFA ve UEFA'nın desteğiyle, Türkiye futbolunda yeni bir dönemin başlayacağına dair umutlar yüksek.AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER