Politika

Nedim Lale: "İstifa İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor"

AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, istifa ettiği yönündeki iddialarla ilgili gerçekleri açıklıyor; peki gerçek ne?

Nedim Lale: "İstifa İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor"
05-02-2024 08:09
ŞANLIURFA

AK Parti Şanlıurfa ili Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale, son günlerde sosyal medya ve haber sitelerinde kendisi hakkında çıkan istifa iddialarına net bir dille yanıt verdi. Lale, yaptığı açıklamada istifa ettiği yönündeki söylentilerin asılsız olduğunu ve AK Parti’deki görevine devam edeceğini belirtti.

Nedim Lale'den İstifa İddialarına Kesin Yanıt

Lale, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 11 yıldır AK Parti’nin bir neferi olarak yönetimde olan biriyim. 6 yıldır da İlçe Başkanlığını yürütmekteyim. Geçtiğimiz günlerde Partimizde gerçekleşen istifaların ardından Partimizin tüzük gereği yönetimin % 51’den fazlasının istifası sonucu yönetim düşmüştür. Hal böyle olunca da Başkanlığım düşmüştür. Sosyal medyada şahsımın istifa ettiği ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır," dedi.

Başkanlık Görevi ve İlerleyiş

Açıklamasında, 6 yıldır sürdürdüğü İlçe Başkanlığı görevine nasıl bir tutku ve bağlılıkla yaklaştığını vurgulayan Lale, partideki yönetim değişikliği sürecini de detaylı bir şekilde anlattı. "Her zaman partimizin bir neferi ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK davamızın bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Allah nasip etti 6 yıldır İlçe Başkanı olarak hizmet ettim bundan sonra da partimizin bizlere uygun gördüğü şekilde de milletimize hizmet etmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Geleceğe Bakış ve Kararlılık Mesajı

Lale, geleceğe dair planlarından ve AK Parti’ye olan bağlılığından bahsederken, zorlu siyasi süreçlerin ve iddiaların kendisinin ve partisinin hedeflerinden sapmasına izin vermeyeceğinin altını çizdi. AK Parti'nin ve lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında yer almayı sürdüreceğini belirterek, siyasi kariyerine olan inancını ve millete hizmet etme arzusunu tekrar teyit etti.

"Her zaman partimizin bir neferi ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK davamızın bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim."

Bu açıklama, Nedim Lale'nin istifa etmediği ve AK Parti Siverek İlçe Başkanı olarak kalmaya devam edeceği konusunda kamuoyunu net bir şekilde bilgilendirmiş oldu. İddiaların aksine, Lale'nin partisine ve siyasi ideallerine olan bağlılığı, bu açıklama ile bir kez daha ön plana çıktı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER