Ekonomi

OSB, Dubai'deki Dünyanın En Büyük Fuarına Katıldı

"Dubai The Big 5" Fuarında Diyarbakır OSB’nin Gövde Gösterisi

OSB, Dubai'deki Dünyanın En Büyük Fuarına Katıldı
07-12-2023 12:06

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi ( OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve beraberindeki sanayiciler, dünyanın en büyük fuarlarından biri olan " Dubai The Big 5" fuarına katıldı. Bu önemli etkinlik, Diyarbakır OSB'nin global arenada tanıtımı ve iş birliği fırsatları yaratılması açısından büyük önem taşıyor.

Diyarbakır OSB'nin Dubai Fuarındaki Etkinliği

“Başkan Fidan ve sanayiciler, Dubai Fuarı’nda Türk İş Konseyi yetkilileri ile bir araya geldi.”

Başkan Mustafa Fidan liderliğindeki ekip, fuarda Türk İş Konseyi yetkilileriyle görüşmeler yaparak bilgi alışverişinde bulundu. Bu toplantılar, Diyarbakır OSB'nin uluslararası alandaki etkileşimini ve iş birliklerini genişletme fırsatları sundu.

Türkiye’nin Dubai Başkonsolosluğu ile Toplantı ve Sunum

Türkiye’nin Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan ve Dubai Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mohammad Ali Bin Rashed Lootah'ın da katıldığı toplantıda, Diyarbakır OSB temsilcileri Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) iş fırsatları ve körfez ülkelerinin potansiyeli hakkında bilgilendirildi. Ticaret Ataşesi Ersoy Erbay'ın yaptığı sunum, katılımcılara yeni iş imkanları ve bölgesel potansiyel hakkında değerli bilgiler sundu.

OSB Başkanı Fidan’dan Türk ve Dubaili Yetkililere Hediyeler

Sunumun ardından OSB Başkanı Mustafa Fidan, Türk ve Dubaili yetkililere Diyarbakır’dan getirdiği hediyeleri takdim etti. Bu jest, kültürel ve iş ilişkilerini güçlendirmek adına önemli bir adımdı.

Diyarbakır OSB'nin bu fuar katılımı, hem bölgenin sanayi potansiyelini uluslararası arenada sergilemek hem de yeni iş birlikleri kurmak için önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER