Eğitim

OSB Yönetimi 24 Kasım’da Öğretmenlerle Buluştu

Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü,

OSB Yönetimi 24 Kasım’da Öğretmenlerle Buluştu
25-11-2023 12:35

 Öğretmenlerin Öğretmenler Günü, Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Tarafından Kutlandı

Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere teşekkür etmek amacıyla bir kutlama etkinliği düzenledi. Divan Otel’de gerçekleşen etkinliğe, Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve OSB Kreşi idarecileri ile Gaziantep OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, onların eğitim alanındaki katkılarına vurgu yaptı ve teşekkür etti. Başkan Şimşek, öğretmenlerin geleceğin şekillendiricileri olduğunu belirtti.

Etkinlikte öğretmenlere çeşitli ödüller verildi ve 24 Kasım Öğretmenler Günü pastası kesildi. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, eğitim alanındaki katkılarından dolayı öğretmenlere minnettarlığını ifade etti.

Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, eğitimin toplum kalkınmasındaki önemini vurgulayarak, öğretmenlere teşekkür etti ve eğitim yatırımlarına öncelik verdiklerini ifade etti.

Özel Gaziantep OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kurucu Temsilcisi Mehmet Şakir Özmen, eğitimin toplum için ne kadar önemli olduğunu belirtti ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin eğitim alanındaki çalışmalarını övdü.

Etkinlik, öğretmenlere teşekkür etmek ve eğitim alanındaki katkılarını kutlamak amacıyla düzenlendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER