Asayiş

Otomobil ile Traktör Çarpıştı: 3 Yaralı

gerçekleşen kaza, merak edilen birçok soruyu da beraberinde getirdi. Olayın detayları neler? Yaralıların durumu nasıl?

Otomobil ile Traktör Çarpıştı: 3 Yaralı
20-06-2024 16:15
DİYARBAKIR

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, Sanayi Mahallesi Diyarbakır Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada bir otomobil ile traktör çarpıştı. 26 DD 456 plakalı otomobili M.A. yönetirken, traktörün sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemedi.

Yaralılar Kimler?

Kazada otomobil sürücüsü M.A. ile otomobilde bulunan iki kişi yaralandı. Olayın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar ile sağlık ve polis ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine sevk edildi.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi kaza mahallinde yaptı. Yaralılar daha sonra Ergani Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık durumları hakkında henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, tedavileri hastanede devam ediyor.

Kazanın Sebebi Ne?

Kazanın neden meydana geldiği hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Polis ekipleri, kaza yerinde detaylı bir inceleme başlatarak kazanın sebebini belirlemeye çalışıyor. Görgü tanıklarının ifadeleri de bu süreçte önem taşıyor.

Görgü Tanıklarının Anlatımları

"Kaza anında büyük bir gürültü duyduk. Hemen dışarı çıktığımızda otomobilin traktörle çarpıştığını gördük. Sağlık ekipleri kısa sürede geldi ve yaralılara müdahale etti," diye belirtti bir görgü tanığı.

Polis Soruşturması Devam Ediyor

Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Hem otomobil sürücüsü M.A. hem de traktör sürücüsü hakkında bilgi toplama çalışmaları sürüyor. Kazanın oluş şekli ve nedenleri üzerinde durulurken, trafik güvenliği ile ilgili de önlemler gözden geçiriliyor.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER