Gündem

Özel Sporcular, Yılın Fotoğraflarını Seçti

por İl Müdürü Fikret Keleş ve özel sporcular, 2023'ün en etkileyici fotoğraflarını oyladı

Özel Sporcular, Yılın Fotoğraflarını Seçti
19-01-2024 12:18

Özel Bir Oylama Deneyimi

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, özel sporcularla birlikte Anadolu Ajansının düzenlediği " Yılın Kareleri" oylamasına katıldı. Bu etkinlik, 2023 yılına damga vuran anları içeren fotoğrafların seçimiyle ilgiliydi.

Farklı Kategorilerde Önemli Anlar

İl Müdürü Keleş ve beraberindeki sporcular, farklı kategorilerdeki fotoğrafları titizlikle inceledi. Bu kategoriler; haber, çevre ve yaşam, spor, "Gazze: Kanıt" ve "Deprem: Umut" olarak belirlenmişti.

Seçilen Fotoğraflar ve Anlamları

"Çevre ve yaşam" kategorisinde Hamit Yalçın'ın "Masal ülkesi", "haber"de Mahmut Serdar Alakuş'un "Gökyüzü akrobasisi", "spor"da Sergei Gapon'un "Sahada isyan" fotoğrafları seçildi. Ayrıca, "Deprem: Umut" kategorisinde Eren Bozkurt'un "Kurtarma sevinci" ve "Gazze: Kanıt" kategorisinde Belal Khaled'in "Anneye bakış" fotoğrafları da öne çıktı.

Keleş'in Değerlendirmeleri

İl Müdürü Keleş, seçim sürecindeki zorlanmalarını dile getirerek, fotoğrafların her birinin ayrı bir değer ve anlam taşıdığını vurguladı. Keleş, her yıl düzenlenen bu oylamada yer almanın önemine dikkat çekti ve özellikle bu yıl özel sporcuların da katılımının fark yarattığını belirtti.

Teşekkür ve Takdir

Keleş, fotoğraf seçimi sürecinde emeği geçen muhabirlere ve ekibe teşekkürlerini sundu. Bu katılımın, özel sporcular için de önemli bir deneyim olduğuna işaret etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER