Gündem

Pençe-Kilit Harekatı'nda Şehit Oldu

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın acı haberi Adıyaman'daki ailesin...

Pençe-Kilit Harekatı'nda Şehit Oldu
13-01-2024 12:11

Şehadet Haberi Babaya Verildi

Askeri yetkililer, Sayın'ın Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan babası Hacı annesi Emine Sayın'a şehadet haberini verdi.

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Harekatı sırasında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın (29) şehit oldu. Bu acı haber,Adıyaman'da yaşayan Sayın ailesini yasa boğdu.

Aile Evine Türk Bayrağı Asıldı

Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın ailesinin evine, ulusal yas ilanı çerçevesinde Türk bayrağı asıldı. Ailenin bu zorlu dönemde yanlarında olduklarını gösteren bu sembolik jest, şehidin vatanına olan bağlılığını bir kez daha vurguladı.

Ailesi ve Kardeşleri

Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın ailesi, acı kaybın yanı sıra birçok gencin vatan görevini üstlenen bir aile olduğunu gösteriyor. Sayın'ın 5 kardeşi olduğu ve abisinin de astsubay olarak görev yaptığı biliniyor. Bu aile, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahramanlarına olan bağlılığını ve fedakarlığını bir kez daha kanıtlıyor.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın ailesine ve tüm Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Vatanımızın güvenliği için canlarını feda eden kahraman askerlerimizin anısını yaşatmak hepimizin görevidir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER