Ekonomi

Raif Türk Kreşi İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı

Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan anneler artık çocuklarını güvenle nereye bırakabilecek?

Raif Türk Kreşi İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı
05-10-2023 15:58

OSB'nin Yeni Kreşi: Raif Türk Kreş ve Gündüz Bakımevi

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali İhsan Su, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve DİMER firması Yönetim Kurulu Başkanı İş kadını Yıldız Türk arasında önemli bir işbirliği protokolüne imza atıldı. Bu protokolle, OSB 1. etapta hizmete sunulacak olan Raif Türk Kreşi ve Gündüz Bakımevi'nin temelleri atılmış oldu.

Annelere Güvenli Bir Çözüm: Raif Türk Kreşi

Özellikle Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde çalışan annelerin, çocuklarını güvende hissederek işlerine odaklanabilmeleri için Raif Türk Kreşi ve Gündüz Bakımevi tasarlandı. Kreş, anneler için hem güvenli bir sığınak hem de çocukları için kaliteli bir eğitim merkezi olma özelliği taşıyor.

Kreşin İçeriği ve İmkanları

Raif Türk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyecek donanımlara sahip. 5 adet sınıf, 1 adet uyku odası, 1 adet etkinlik odası gibi eğitim ve dinlenme alanlarının yanı sıra, ailelerin bekleme ihtiyaçlarına cevap verecek bir veli bekleme odası ve olası sağlık sorunlarına hızla müdahale edebilmek için 1 adet revir bulunuyor.

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nin bu adımı, çalışan annelere ve ailelere büyük bir kolaylık sağlayarak, iş ve aile yaşamı arasında daha sağlıklı bir denge kurulmasına yardımcı olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER