Gündem

Rakiplerini nakavt ettiler

Rakiplerini nakavt ettiler
24-05-2019 16:47

Gürcistan’da düzenlenen Muay Thai şampiyonasına Siverekli sporcular damga vurdu.

Gürcistan’da düzenlenen gençler müsabakasında rakiplerini nakavt ederek Avrupa şampiyonluğuna hak kazanan Siverekli sporcuların başarısı Türkiye’nin göğsünü kabarttı.

Profesyonel K1 maçında Gürcü rakibini 30. saniyede nakavt ederek önemli bir başarıya imza atan Tuğba Koyuncu ile Gürcü rakibini 2. rauntta nakavt eden Rojda Üçyol’un başarısı ilçe halkı tarafından taktirle karşılandı.

Siverek ilçesinde spor salonu işleten aynı zamanda Milli Takım antrenörü olan Hayati Sönmez, mali sıkıntılar yaşadıklarını söyledi.

Sponsor bulmakta güçlük yaşadıklarını dile getiren Sönmez, “Bütün bu sıkıntılara rağmen şampiyonlar çıkarıyoruz. Düşünün ki bu sıkıntılar arasında Dünya Şampiyonasına ilçemizden sporcu gönderiyoruz. Dünya şampiyonası kupalarda zirve noktadır ki biz o zirveye yetiştik lakin sporcularımıza sponsor bulamıyoruz. Bu konuda iş adamlarımıza önemi bir görev düşüyor.” dedi.

Rakibini 30. saniyede nakavt eden Tuğba Koyuncu, önemli bir başarıya imza attığı için mutlu olduğunu söyledi.

Rojda Üçyol ise Avrupa Şampiyonasına katılmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Öte yandan Yakup Yamandağ’ın da Azeri rakibini nakavt edip 12 Haziran’da Rusya’nın Petersburg şehrinde müsabaka teklifi aldığı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER