Gündem

Şahinbey Belediyesi İftar Saatine 5 Dakika Kala Vatandaşların Yanında

Şahinbey Belediyesi, İftar Vaktinde Vatandaşların Yanında Olmaya Devam Ediyor

Şahinbey Belediyesi İftar Saatine 5 Dakika Kala Vatandaşların Yanında
18-03-2024 16:26
GAZİANTEP

Şahinbey Belediyesi, iftar saatine yetişemeyen vatandaşların yanında olmak için "İftara 5 Kala" projesini hayata geçiriyor. Bu proje ile trafikte kalan sürücüler ve otobüs yolcuları iftarlarını açabilecekleri kumanyalarla karşılanıyor.

Trafikte Kalanlara Yardım Eli

"Yolda kalan sürücülere iftariyelik"

Şahinbey Belediyesi, yoğun trafik akışı nedeniyle iftara yetişemeyen vatandaşların yanında olmak için her yıl olduğu gibi bu yıl da harekete geçti. İftar saatinde kavşaklarda bekleyen sürücülere ve otobüs yolcularına iftarlık kumanyaları dağıtılarak, oruçlarını açmaları sağlanıyor. Bu uygulama ile birlik ve dayanışma ruhu Ramazan ayında da hissediliyor.

Başkan Tahmazoğlu'nun Açıklamaları

"Vatandaşlarımızı memnun etmeye çalışıyoruz."

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, proje hakkında şunları belirtti: "İftar saatinde işlerinden evlerine giden vatandaşlarımızın ve görev başında olan şoförlerimizin oruçlarını açmaları için kavşaklarda kumanya dağıtıyoruz. Projemizin ismi 'İftara 5 Kala' ve trafikte, kırmızı ışıkta bekleyen vatandaşlarımıza iftariyelik veriyoruz. Vatandaşlarımız ezan okunduğunda yolda iftarlarını açabiliyorlar. Böylelikle eve gidinceye oruçlarını dağıtılan iftariyeliklerle açmış oluyorlar."

Vatandaşların Memnuniyeti

"Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür ederiz."

Şahinbey Belediyesi'nin iftar saatinde yaptığı bu uygulamadan oldukça memnun olan sürücüler, şunları dile getirdi: "İftar vaktine yetişemedik. Ancak Şahinbey Belediyesi ekipleri bizlere Ramazan'ın bereketini ve birliğini bir kez daha gösterdiler. İftar vakti bizleri unutmayarak kumanyalar dağıttılar. Bu uygulamaya katkı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca böyle bir uygulama yaptığı için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz." İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER