Kültür & Sanat

Sanat Dünyasında Tansiyon Yükseliyor:

Cemil İpekçi'den Bülent Ersoy'a Sert Sözler "Açtırmasınlar Ağzımı" Cemil İpekçi, Bülent Ersoy'a Karşı Ağır Sözler Sarf Etti, Peki Neden?

Sanat Dünyasında Tansiyon Yükseliyor:
20-01-2024 13:23

Ünlü Türk modacı Cemil İpekçi, sanat dünyasının Diva'sı Bülent Ersoy'a yönelik sert ifadeler kullanarak gündeme bomba gibi düştü. Ersoy'un Zeki Müren hakkındaki açıklamalarına tepki gösteren İpekçi, bu konuda suskunluğunu bozdu. DurakMedya'nın haberine göre İpekçi, Bülent Ersoy için "Ağzı olan konuşuyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

İpekçi'den Ersoy'a Ağır Eleştiriler

İpekçi, yaptığı açıklamada, Ersoy'un Zeki Müren hakkında yaptığı yorumlara şiddetle karşı çıktı. "Bu günlerde herhalde asıl kıskanç ve egosu tavan yapmışlar da böylesi bir daha gelemeyecek sanat güneşimize laf atıyorlar" diyerek Ersoy'un sözlerini kıskançlık ve ego problemi olarak nitelendirdi. Ünlü modacının bu sözleri, sanat dünyasında büyük yankı uyandırdı.

"Bir Konuşursam Sokağa Çıkamazlar" Tehdidi

İpekçi'nin, Ersoy hakkında daha fazla konuşması durumunda ortaya çıkabilecek skandallar konusunda da uyarıda bulunduğu görüldü. "Beni konuşturmasınlar. Bir konuşursam sokağa çıkamazlar" ifadeleriyle, Ersoy ve sanat dünyasındaki bazı isimler hakkında bildiklerini açıklama tehdidinde bulundu. Bu durum, acaba İpekçi'nin elinde hangi bilgilerin olduğu sorusunu akıllara getirdi.

Zeki Müren'e Saygısızlık İddiası

"Açtırmasınlar ağzımı, söyletmesinler asıl onların gerçek yüzünü. Vah ki vah. Böylesi kıymetli rahmete kavuşmuş sanatçımız için laf etmek, haddini bilmemek, kendinin aslını unutmaktır bence" dedi İpekçi.

İpekçi, Bülent Ersoy'un merhum sanatçı Zeki Müren hakkında yaptığı açıklamaları saygısızlık olarak değerlendirdi ve bu konuda sert eleştirilerde bulundu. İpekçi'nin bu sözleri, sanat dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Sanat dünyasının bu iki ünlü ismi arasındaki gerginlik, medyanın da dikkatini çekmeye devam ediyor. İpekçi'nin açıklamalarının ardından Bülent Ersoy'dan bir yanıt gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER