Politika

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dağlı'dan 'Babalar Günü' Mesajı

Babalar Günü'nde Babaların Önemine Dair Anlamlı Bir Mesaj

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Dağlı'dan 'Babalar Günü' Mesajı
14-06-2024 15:15
GAZİANTEP

Babalarımız, Dağ Gibi Çınarlarımız

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, babaların aile içindeki vazgeçilmez rolüne dikkat çekti. Prof. Dr. Dağlı, "Babalarımız, her daim yanımızda dağ gibi duran koca çınarlarımızdır" ifadeleriyle babaların ailedeki sağlam duruşunu ve önemini vurguladı.

Özveri ve Sevgi Dolu Babalar

Babaların, aileleri için gösterdikleri büyük özveriyi ve karşılıksız sevgiyi dile getiren Prof. Dr. Dağlı, "Babalarımız, yüreklerindeki karşılıksız sevgi ve şefkatle ailelerinin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmazlar. Bilgi ve tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, iyi ve zor günümüzde her zaman yanımızda olan çok kıymetli babalarımız, bizlere daha güzel bir hayat sunabilmek için her zaman gayret sarf etmektedirler" dedi.

Babalarımıza Saygı ve Sevgi Gösterme Sorumluluğu

Prof. Dr. Dağlı, çocuklar olarak en büyük sorumluluğumuzun, babalarımızın gönüllerini hoş tutmak ve onlara hak ettikleri saygıyı göstermek olduğunu belirtti. "Bu nedenle onların sevgi ve özveriyle büyüttüğü çocuklar olarak bizlerin en büyük sorumluluğu, onların gönüllerini daima hoş tutmak ve onlara hak ettikleri saygıyı göstermektir" diye konuştu.

Ebediyete Uğurlanan Babalar

Babalar Günü'nün, hayatta olmayan babaları da hatırlamak için önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Prof. Dr. Dağlı, "En büyük dayanağımız olan babalarımızın, Babalar Günü’nü kutluyor, ebediyete uğurladığımız tüm babaları rahmet ve minnetle yad ediyorum" diyerek mesajını sonlandırdı.

Babaların Aile İçindeki Rolü

Babaların aile içinde üstlendikleri görev ve sorumlulukların büyük bir özveri gerektirdiğini belirten Prof. Dr. Dağlı, "Babalarımız, ailelerinin mutluluğu ve refahı için büyük fedakarlıklar yapmaktadır. Onların bilgi ve tecrübeleri, bize her zaman yol gösterici olmuştur" dedi.

Babalar Gününde Farkındalık

Babalar Günü'nün, babaların aile içindeki önemini hatırlamak ve onlara duyulan minnettarlığı ifade etmek için bir fırsat olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Dağlı, "Babalarımızın değerini bilmek ve onlara gereken saygı ve sevgiyi göstermek, biz çocukların en büyük sorumluluğudur" diye ekledi.

 - Prof. Dr. Güner Dağlı "Babalarımız, her daim yanımızda dağ gibi duran koca çınarlarımızdır." - Prof. Dr. Güner Dağlı "En büyük dayanağımız olan babalarımızın, Babalar Günü’nü kutluyor, ebediyete uğurladığımız tüm babaları rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Babalar Günü'nde Babaların Önemine Dair Anlamlı Bir Mesaj. Babalarımız, dağ gibi çınarlarımız. Özveri ve sevgi dolu babalar. Babalarımıza saygı ve sevgi gösterme sorumluluğu. Ebediyete uğurlanan babalar. Babaların aile içindeki rolü. Babalar Gününde farkındalık. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER