Gündem

ŞANLIURFA BÖLGE MÜDÜRÜ VEKİLİ SİVEREK’TE VEDA ZİYARETLERİNDE BULUNDU

ŞANLIURFA  BÖLGE MÜDÜRÜ VEKİLİ  SİVEREK’TE VEDA ZİYARETLERİNDE BULUNDU
06-06-2022 13:47

İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğü vekilliği ve Bölge Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Erdoğan Güvel görev süresini sona ermesinden sonra Siverek’te vefa örneği göstererek veda ziyaretlerinde bulundu.

Erdoğan Güvel

Güvel veda Ziyaretleri kapsamında yaptığı açıklamasında Gürev süresince bu bölgede özelikle de Siverek’te çok değerli dostlar edindim, bu dostlarımla görev bitimi kendilerini unutmayarak helalleşmek istedim ,bu vesileyle bu dostlarımı bundan sonraki süre zarfında imkanlar dahilinde soracağım, öncelikle Siverek Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Donan Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Paşa Yuvanç, İrfan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Güyüç ve Sorumlu Yazı İşler Müdürü Nuri Çelik beyi hafızalarımda yer edineceğim, sürekli iletişimimizi sık tutacağımı belirtmek isterim ben haklarımı helal ediyorum umarım onlarda haklarını helal eder dedi.

Güvel 2016 yılından bu yana İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğü vekilliği ve Bölge Müdürlüğü görevini vekaleten yürütüyordu. Güvel İletişim başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğü ve bölge müdürlük görevi süresince tüm Gazetelere ve buna bağlı resmi kurumları imkanları dahilinde sık sık ziyaretler gerçekleştirmiştir. Şanlıurfa ve Bölgede çalışmaları Gazeteciler tarafından takdirle karşılanmış bir kurum amiriydi.

İrfan Gazetesi ve Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahipleri ve Çalışanları Güvel’in Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Güvel Misafirperverlikten dolayı tüm Siverekli dostlarına teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER