Asayiş

Şanlıurfa Emniyeti'nden Başarılı Operasyon

Uyuşturucu ile mücadelede başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekleyen Şanlıurfa Polisi, 30 kiloyu aşkın miktarda metamfetamin ele geçirdi. Şanlıurfa Emniyeti'nin bu operasyonu nasıl gerçekleşti? Detaylar ve daha fazlası haberimizde.

Şanlıurfa Emniyeti'nden Başarılı Operasyon
24-06-2024 20:00
ŞANLIURFA

Emniyet Müdürlüğü’nün Azimli Çalışmaları

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu ticareti ve kullanımının önüne geçebilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kurban Bayramı'nda da görev başında olan polisler, son dört yılda tek operasyonla en yüksek miktarda ele geçirilen uyuşturucu maddesini yakalamayı başardı. Peki, bu operasyon nasıl planlandı ve uygulandı?

Operasyonun Ayrıntıları

Operasyonlarda 30 kilo 650 gram metamfetamin maddesi ile 1 kilo 400 gram skunk maddesi ele geçirildi. Bu büyük başarı, Şanlıurfa Emniyeti’nin uyuşturucu ile mücadelede ne kadar kararlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Uyuşturucu ticaretinin önlenmesi için hangi adımlar atıldı?

Vali Şıldak'tan Tebrik

Operasyon görüntülerini sosyal medyadan paylaşan Vali Hasan Şıldak, narkotik polislerini tebrik ederek başarılar diledi. Vali Şıldak, bu büyük başarıyı nasıl değerlendirdi?

“Uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar kesintisiz olarak devam ediyor. Emniyet ve jandarma narkotik birimlerimiz, istihbarat birimlerinin de desteğini alarak il merkezinde ve ilçelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Konuyu bizzat takip ediyorum. Bu kapsamda bayram tatili içerisinde son yılların en yüksek miktara sahip Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu ile mücadelemiz güçlenerek sürecektir." dedi.

Narkotik Birimlerinin Rolü

Vali Şıldak'ın açıklamaları, narkotik birimlerinin çalışmalarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi. İstihbarat birimleriyle yapılan koordinasyonun etkili olduğu bu operasyon, gelecekteki operasyonlar için de bir model teşkil ediyor. Narkotik birimleri ve istihbarat nasıl birlikte çalışıyor?

Gelecek Planları

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığı ve başarıları, toplumun güvenliğini sağlama yolunda önemli adımlar atıldığını gösteriyor. İlerleyen dönemde hangi stratejiler izlenecek ve bu başarılı operasyonlar devam edecek mi? Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele için daha neler yapılacak?

Bu başarılı operasyon, Şanlıurfa Emniyeti’nin kararlılığını ve azmini ortaya koyarken, aynı zamanda halkın güvenliğini sağlama konusundaki taahhüdünü de pekiştiriyor. Uyuşturucu ile mücadelede elde edilen bu büyük başarı, gelecekteki operasyonlar için de umut veriyor.Haber Mahmut İZGÖR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER