Yaşam

Şanlıurfalılardan TUSAŞ Saldırısına Tepki: "Terörü Lanetliyoruz"

Şanlıurfa’da vatandaşlar, Ankara TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısına nasıl tepki gösterdi?

Şanlıurfalılardan TUSAŞ Saldırısına Tepki: "Terörü Lanetliyoruz"
25-10-2024 11:15
ŞANLIURFA

Ankara Kahramankazan’daki TUSAŞ yerleşkesine düzenlenen terör saldırısına Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’dan da büyük tepki geldi. Şanlıurfalı vatandaşlar, terör saldırısını lanetleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütüne karşı tepkilerini dile getiren vatandaşlar, terörün hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu belirtti.

Şanlıurfa Esnafı: "Terörü Lanetliyoruz"

Şanlıurfa esnaflarından İdris Demirkol, teröre karşı birlik vurgusu yaparak, “Biz Şanlıurfa halkı olarak Arap’ı, Türkü, Kürdü, Çerkez’i kardeşiz. Aynı topraklar üstünde yaşıyoruz. Terörün dini, dili, ırkı yoktur. Şanlıurfalılar olarak terörü lanetliyoruz” dedi.

“Hain Bir Saldırı Oldu”

Vatandaşlardan Mehmet Sarı ise, terörün ülkeye zarar verdiğini belirterek, “Terörü istemiyoruz. Terörü lanetliyoruz. Ankara Kahramankazan’da yaşanan olaydan dolayı çok üzgünüz. Türkiye’mize hain bir saldırı oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Türkiye’mizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

"Terör Terördür, İyisi Kötüsü Olmaz"

Mehmet Yıldırım adlı vatandaş da, terörün her türlüsünün lanetlenmesi gerektiğini vurguladı. “Terör her taraftan lanetlenmesi gereken bir unsurdur. Bu terörü halk birbirine destek vererek bertaraf edebilir. Terör terördür, terörün iyisi kötüsü olmaz, lanetliyorum” dedi.

"Bu Millet Yıldıramaz"

Adem Beyazkurt isimli bir diğer vatandaş, ülkenin savunma sanayisinde ilerleme kaydettiğini ve dış güçlerin buna zarar veremeyeceğini söyledi. Beyazkurt, “Genç beyinler artık dışarıya gitmiyorlar, herkes kendi ülkesinde, kendi savunma sanayinde çalışıyor. İnşallah böyle devam edecekler” diyerek, ülkenin geleceğine olan inancını dile getirdi.

“Terör terördür, iyisi kötüsü olmaz. Birlik içinde bu sorunun üstesinden geleceğiz.” Haber-İHA-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER