Gündem

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün Ailesine Acı Haber Ulaştı

Irak'ın Kuzeyindeki Kahramanca Mücadelede Bir Kahraman Daha: Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün Ailesine Acı Haber Ulaştı
13-01-2024 10:12

Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde, terörle mücadelenin en ön saflarında yer alan Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, şehadete erişti. Gün'ün şehadet haberi, Gaziantep'teki ailesine ulaşarak yas ve gururu bir arada yaşattı.

Mücadelenin Ağır Bedeli: Bir Kahramanın Şehadeti

Teröristlerle girilen çatışmada hayatını kaybeden 28 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün, vatan savunması uğruna gösterdiği kahramanlık, hem ailesinin hem de milletimizin göğsünü kabarttı. Gün'ün, bölücü terör örgütüne karşı gösterdiği cesaret ve fedakarlık, Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadeledeki kararlılığının bir göstergesi oldu.

Gaziantep'te Yas ve Gurur Bir Arada

Şehitkamil ilçesinin Fatih Mahallesi'nde yaşayan Gün ailesi, acı haberle sarsıldı. Baba Süleyman Gün ve aile üyelerine şehadet haberi, yetkililer tarafından iletildi. Aile evine asılan Türk bayrağı, mahallenin yasını ve gururunu simgelerken, komşular ve yakınlar da ailenin acısını paylaşmak için evin önünde toplandı.

Şehidin Bekar Olduğu Öğrenildi

Kahraman askerimiz Hakan Gün'ün bekar olduğu ve ailesiyle birlikte yaşadığı belirtildi. Genç yaşta vatanı için canını feda eden Gün, geride gözyaşları ve onur dolu bir hatıra bıraktı.

Gün'ün şehadeti, Türkiye'nin dört bir yanında yankı bulurken, millet olarak terörle mücadelede verilen kayıpların ağırlığı bir kez daha hissedildi. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve ulusumuza başsağlığı diliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER