Politika

Şehitkamil Belediyesi'nde Yeni Yönetim Kadrosu Açıklandı

Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yeni dönem için belirlenen yönetim ekibini kamuoyuyla paylaştı. Peki, yeni kadro Şehitkamil için neler vaat ediyor?

Şehitkamil Belediyesi'nde Yeni Yönetim Kadrosu Açıklandı
30-04-2024 13:15
GAZİANTEP

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nden zaferle ayrılarak göreve başlamasının ardından yeni yönetim kadrosunu duyurdu. Başkan yardımcılıkları görevine getirilen isimler Yusuf Açıkgöz, Ceyda Gürsel, Cihan Ekici ve Arkın Bereketoğlu oldu. Bu yeni kadronun, belediye hizmetlerini daha ileri taşıma hedefiyle seçildiği belirtildi.

Yeni Kadronun Vizyonu ve Hedefleri

Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, yeni yönetim kadrosunun Şehitkamil'in kalkınması ve hizmetlerin daha etkin sunulması vizyonu doğrultusunda şekillendiğini ifade etti. Yeni ekip, belediyenin mevcut ve yeni projelerinde kritik roller üstlenecek.

Başkan Yılmaz, "Bu değerli ekip, şehrimize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacak kapasiteye sahip. Halkımızın güvenine layık olmak için gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Seçim Vaatlerinin Gerçekleştirilmesi

Seçim sürecinde halkla iç içe bir kampanya yürüten ve onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışan Başkan Yılmaz, verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda kararlı. Yeni dönemde, Şehitkamil için planlanan projeler ve hizmetlerin etkin bir şekilde hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Yeni yönetim kadrosu, belediyenin çeşitli bölümlerinde görev alacak ve bu görevler kapsamında, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunacak stratejiler geliştirecek. Detaylı bilgiler ise ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

Kamuoyu, yeni yönetim kadrosundan beklentilerini belirtirken, gözler yakında açıklanacak detaylı görev dağılımına ve projelere çevrildi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER