Gündem

Şehitkamil'de 19 Mayıs Coşkusu: Başkan Yılmaz'dan Anlayış ve Davet Mektubu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri için hazırlıklarını tamamlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, konser alanı çevresinde ikamet eden vatandaşlara karanfil ve mektup göndererek hem davette bulundu hem de anlayışlarını rica etti.

Şehitkamil'de 19 Mayıs Coşkusu: Başkan Yılmaz'dan Anlayış ve Davet Mektubu
18-05-2024 17:00
GAZİANTEP

Konser Öncesi Özel Davet

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, Pancarlı Festival Alanı’nda yapılacak olan büyük konser öncesinde, bölge halkına özel bir davet gönderdi. Başkan Yılmaz, mektubunda bu özel etkinliğe tüm vatandaşları davet ederek, gençlerin enerjisi ve coşkusuyla dolu bir gece yaşanacağını belirtti.

Programın Detayları

18 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak olan etkinlikte ilk olarak Warm Up-DJ Zen sahne alacak. Saat 21.30’da ise pop müziğin sevilen ismi Gülşen sahneye çıkacak. Gecenin son performansını ise saat 23.00’te İlkay Sencan gerçekleştirecek. Başkan Yılmaz, bu programın gençlerin enerjisini ve coşkusunu zirveye taşıyacağını ifade etti.

Vatandaşlara Gönderilen Mektup ve Karanfil

Şehitkamil Belediyesi personeli, konser alanının çevresinde ikamet eden yurttaşlara Başkan Yılmaz’ın mektubunu ve karanfilleri bizzat teslim etti. Mektupta, etkinlik boyunca oluşabilecek yüksek ses konusunda anlayış göstermelerini rica eden Yılmaz, tüm vatandaşları etkinliğe katılmaya davet etti.

Mektubun İçeriği

Başkan Yılmaz, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Şehitkamilli Komşum, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklarımızı heyecanla tamamladık. Sizi ve sevdiklerinizi, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü Pancarlı Festival Alanı’nda düzenleyeceğimiz muhteşem konser etkinliğine davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu özel günde, gençlerimizin enerjisini ve coşkusunu zirveye taşıyacak unutulmaz bir program sizi bekliyor. Saat 20.00’de başlayacak olan etkinliğimizde önce, Warm Up-DJ Zen ile müziğin ritmine kapılacak, ardından saat 21.30’da pop müziğin sevilen ismi Gülşen ile coşkulu dakikalar yaşayacak ve geceyi saat 23.00’te İlkay Sencan’ın muhteşem performansıyla tamamlayacağız. Sizleri, sevdiklerinizle birlikte bu muhteşem atmosferde ağırlamaktan büyük bir onur duyacağımızı belirtmek isterim. Unutulmaz anlar ve bayram coşkusu için hepinizi Pancarlı Festival Alanı’nda görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Etkinliğe katılamamanız durumunda oluşabilecek yüksek ses konusunda göstereceğiniz anlayışa sığınıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! Sevgi ve saygılarımla.”

Başkan Yılmaz’dan Anlayış ve Teşekkür

Etkinliğin, halkın bayram coşkusunu paylaşmasını hedefleyen Başkan Yılmaz, aynı zamanda etkinlik sırasında oluşabilecek ses kirliliği konusunda da vatandaşlardan anlayış beklediklerini belirtti. Yılmaz, gösterilecek anlayış ve etkinliğe katılım için şimdiden teşekkür etti.

19 Mayıs’ta Coşkulu Kutlama

Şehitkamil'de düzenlenen 19 Mayıs etkinlikleri, gençlerin ve tüm katılımcıların bayram coşkusunu doyasıya yaşayacağı bir programla kutlanacak. Başkan Yılmaz, bu anlamlı günde vatandaşları bir arada görmekten büyük mutluluk duyacağını ifade etti. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER