Gündem

Siirt’te ’Ailemiz İstikbalimiz’ Temalı Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Aile ve Değerlerin Önemine Dikkat Çekildi

Siirt’te ’Ailemiz İstikbalimiz’ Temalı Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi
15-05-2024 14:30
SİİRT

15 Mayıs 2024 tarihinde Siirt’te neler yaşandı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın düzenlediği etkinlik hangi amaçla gerçekleştirildi?

Kortej Yürüyüşü: Renkli Görüntülerle Dolu

Kortej yürüyüşü hangi temel üzerine düzenlendi? Katılımcılar neler yaparak aile birlikteliğinin önemini vurguladı?

"Aile haftası olan 15-21 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüş, aile ve değerlerine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirildi. Siirt Merkez Kampüsü önünde başlayan kortej, renkli görüntülere sahne oldu. İl Müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşlarının personelleri ve ailelerin katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sona erdi."

Aile Temeline Vurgu Yapıldı

Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, basın açıklamasında hangi konulara değindi? Ailenin güçlendirilmesi adına neler yapıldı ve yapılacak?

"Buradaki amacımız ailenin önemini vurgulamaktır. Biliyorsunuz toplumumuzun en önemli biri aslında ailelerimizdir. Bu noktada Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak da bizler de ailemizin yapısını güçlendirmek adına çok yönlü sosyal hizmet anlayışıyla çalışmaları yürütüyoruz. İlimiz özelinde de ailemizin yapısını güçlendirmek adına, çok yönlü bir hizmet anlayışıyla teknolojik bağımlığından tutun, aile içi etkili iletişim, etkili ebeveynlik tutumları buna benzer bir takım hizmetleri ailelerimize sunuyoruz. Bu yönde arkadaşlarımıza yaptığı çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizim gayemiz amacımız ailemizin yapısını daha da güçlendirmek daha sağlıklı bireylerin ortaya çıkmasını sağlamaktır.’’  İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER