Gündem

Siirt'te İki Aile Arasında Silahlı Kavga

Siirt'te iki aile arasındaki silahlı kavga nasıl sonuçlandı ve güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesi durumu nasıl etkiledi?

Siirt'te İki Aile Arasında Silahlı Kavga
02-06-2024 10:30
SİİRT

Ne Oldu?

Siirt'te iki dünür aile arasında, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başlayan tartışma, silahlı bir kavgaya dönüştü. Olay, henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü kısa sürede şiddetlendi.

Güvenlik Güçlerinin Hızlı Müdahalesi

"Bizim de taziye vesilesiyle aynı noktada olmamız dolayısıyla güvenlik güçlerimizin kısa sürede olaya müdahale imkanı olmuştur. Olayda 2 vatandaşımız yaralanmıştır." - Vali Kemal Kızılkaya

Yaralılar ve Hastane Durumu

Çıkan kavgada yaralanan iki kişi, 112 Acil Sağlık ekiplerince hızla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verilirken, herhangi bir hayati tehlike olmadığı belirtildi.

Gözaltına Alınanlar ve Soruşturma

Kavga ile ilgili olarak 5 kişi gözaltına alındı. Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, yaptığı açıklamada, olayla ilgili detaylı bir adli ve idari soruşturmanın yürütüldüğünü ve soruşturmanın sonuçlarının kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.

Kamuoyuna Duyuru

Vali Kızılkaya, olay hakkında spekülasyonlara yer verilmemesi gerektiğini vurgulayarak, resmi açıklamaların dışındaki bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER