Gündem

Siirt'te Traktör Kazası

Siirt'in Eruh ilçesinde römorklu bir traktör devrildi. Bu kazada kimler yaralandı ve yaralıların durumu nasıl?

Siirt'te Traktör Kazası
23-07-2024 10:35
SİİRT

Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Okçular Köyü'nde, süt sağmak için yaylaya giden kadınları taşıyan römorklu bir traktör kontrolden çıkarak devrildi. Bu kazada 2'si ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Kazanın detayları ve yaralıların durumu merak konusu oldu.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

E.A. idaresindeki, plakası henüz öğrenilemeyen römorklu traktör, Okçular Köyü'nden yaylaya süt sağmak için giden kadınları taşıyordu. Traktör, kontrolden çıkarak devrildi ve büyük bir kazaya sebep oldu. Traktörün devrilmesi sonucu sürücü E.A. ile birlikte F.A. (22), A.A. (48), L.A. (40), S.A. (29), H.D. (41) ve H.D. (30) yaralandı.

Yaralıların Durumu ve İlk Müdahale

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, yaralıları Eruh Devlet Hastanesi ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan F.A. ve L.A.'nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

"Kazanın ardından hızlı bir şekilde müdahale eden sağlık ekipleri, yaralıları hastanelere sevk ederek gerekli tedavileri başlattı." - Görgü tanığı

Kazanın Ardından Neler Yaşandı?

Jandarma ekipleri, kazanın nedenlerini araştırmak için olay yerinde incelemelerde bulundu. İlk belirlemelere göre, traktörün kontrolden çıkmasının nedeni henüz netlik kazanmadı. Detaylı inceleme sonuçlarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Siirt'te yaşanan bu talihsiz kaza, bölgedeki trafik güvenliği ve taşıma koşullarının önemini bir kez daha gündeme getirdi. Yaralıların sağlık durumu yakından takip edilirken, kazanın nedenleri hakkında araştırmalar devam ediyor. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER