Yaşam

Silah Temizlerken Hayatını Kaybetti

Abdülmecit Karadeniz, evinde silahını temizlerken yaşanan kaza sonucu hayatını kaybetti. Peki, bu trajik olay nasıl meydana geldi?

 Silah Temizlerken Hayatını Kaybetti
27-05-2024 11:20
MARDİN

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Taşlıca Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen talihsiz olayda, Abdülmecit Karadeniz silahını temizlerken kendini vurdu. Akrabalarının düğününden dönen ve evinde bu trajik kazayı yaşayan Karadeniz, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Akraba Düğününden Dönen Bir Adamın Sonu

Karadeniz, olay günü akrabalarının düğününden evine döndü. Düğünden döndükten sonra evinde rutin bir iş olarak gördüğü silahını temizlemeye başladı. Ancak bu sıradan işlem, beklenmedik bir şekilde trajediyle sonuçlandı.

Kaza Anı ve İlk Müdahale

İddialara göre, temizlik sırasında tabancanın aniden ateş alması sonucu namludan çıkan mermi Karadeniz'in kafasına isabet etti. Ağır yaralanan Karadeniz için hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Karadeniz, acilen Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede Verilen Mücadele

Hastaneye kaldırılan ve hemen ameliyata alınan Karadeniz, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. 9 çocuk babası olan 55 yaşındaki Karadeniz'in vefatı, toplumda silahların güvenliği ve kullanımı konusunda soruları da beraberinde getirdi.

Otopsi ve Soruşturma

Karadeniz'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde otopsi işlemleri gerçekleştirildi. Kızıltepe Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma, olayın detaylarını ve olası ihmallere ilişkin soruları aydınlatmayı amaçlıyor. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER