Gündem

Sınırın Sıfır Noktasında '15 Temmuz' Kortej Yürüyüşü

Sınırın sıfır noktasında gerçekleşen bu anlamlı yürüyüşün detayları neler? Kimler katıldı? İşte merak edilenler...

Sınırın Sıfır Noktasında '15 Temmuz' Kortej Yürüyüşü
16-07-2024 10:45
KÄ°LÄ°S

Binlerce Vatandaşın Katılımıyla Gerçekleşen Yürüyüş

Kilis’te, sınırın sıfır noktasında düzenlenen ' 15 Temmuz' kortej yürüyüşü büyük bir katılımla gerçekleşti. Protokol üyelerinin de yer aldığı etkinlikte binlerce vatandaş, hain darbe girişimini bir kez daha lanetlemek ve vatanseverlik ruhunu yaşatmak için yürüdü.

Yürüyüşün Başlangıç ve Bitiş Noktası

Suriye sınırına sıfır noktasında bulunan Hacı Cümmüş Kavşağı'nda başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. Dev Türk bayraklarıyla yapılan yürüyüş, katılımcılar arasında büyük bir coşku yarattı.

Kimler Katıldı?

Yürüyüşe, Kilis Valisi Tahir Şahin, Kilis 1. Hudut Alay Komutanı Piyade Kurmay Albay Ümit Çelik, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Coşkun, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, protokol üyeleri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu Yürüyüşün Önemi Nedir?

15 Temmuz’un 8. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen bu yürüyüş, FETÖ terör örgütünün hain darbe girişiminin milletçe tek vücut olarak önlenişini ve vatanseverlik duygusunu yeniden hatırlattı. Bu tür etkinlikler, birlik ve beraberlik ruhunu canlı tutarak geleceğe dair umutları pekiştirmektedir.

Yürüyüşten Alıntılar

Kilis Valisi Tahir Şahin: "Bu topraklar, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün teminatıdır. 15 Temmuz ruhunu daima canlı tutacağız."
İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt: "Bugün burada bir kez daha gösteriyoruz ki, vatan sevgisi her şeyin üstündedir."İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER