Gündem

Sinop'ta Trafik Kazası: Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Çocuk Yaralandı

Küçük Çocuk Otomobilin Çarpması Sonucu Yaralandı

Sinop'ta Trafik Kazası: Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Çocuk Yaralandı
20-02-2024 20:00
SİNOP

Sinop'un Meydankapı Mahallesi Okullar Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan 10 yaşındaki A.Y, A.G.E'nin kullandığı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Güvenlik kameralarına da yansıyan bu acı olay, trafik güvenliği konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

"Sinop'ta otomobilin çarptığı çocuk yaralandı - Kaza güvenlik kamarasına yansıdı."

Olay, çevredeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, küçük çocuğun yolun karşısına geçmeye çalıştığı ve bu sırada hızla gelen otomobilin çocuğa çarptığı anlar yer alıyor. Çarpmanın etkisiyle yere düşen ve otomobilin altında kalan A.Y, çevredeki vatandaşlar tarafından hemen kurtarıldı.

Yaralı Çocuğun Durumu ve Hastaneye Sevki

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan A.Y, olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun ciddiyetini koruması üzerine küçük çocuk, daha donanımlı tedavi için Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sevk edildi.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü A.G.E'nin ifadesine başvurulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Sinop'ta yaşanan bu üzücü kaza, özellikle okul çevrelerindeki trafik güvenliğinin önemini bir kez daha hatırlattı. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER