Eğitim

Şırnak’ta temizlik personellerine iş güvenliği eğitimi

Temizlik personelinin çalışma koşulları daha güvenli hale gelecek mi? Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen temel iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi neleri değiş...

Şırnak’ta temizlik personellerine iş güvenliği eğitimi
01-11-2023 16:57

Cizre'de Temizlik Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

İŞKUR'dan Önemli Adım

Şırnak'ın Cizre ilçesinde İŞKUR İlçe Müdürlüğü, Toplum Yararına Programı (TYP) çerçevesinde bir eğitim ve bilgilendirme semineri düzenledi. Bu seminerin amacı, okullar ve çeşitli kurumlarda görev apan temizlik personeline temel iş sağlığı ve güvenliği bilgilerini aktarmaktı.

Eğitim Semineri ve İçeriği

Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde, İş Güvenliği Uzmanı tarafından temel iş sağlığı ve güvenliği konuları anlatıldı. Eğitimde; ortam düzeni, temizlik, tehlikeler ve riskler gibi konular üzerinde duruldu.

Personel için Değişim akti

Verilen bu eğitimlerle birlikte, temizlik personelinin iş yerlerinde karşılaştıkları risklerin farkında olmaları ve bu riskleri nasıl azaltacakları konusunda bilinçlenmeleri hedefleniyor. Bu sayede, hem personelin sağlığı korunmuş olacak hem de verimli bir çalışma ortamı sağlanacak.

İş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, çalışanların haklarını ve güvenli çalışma koşullarını bilmesi açısından büyük önem taşıyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER