Gündem

Şırnak'ta Tenis Rüzgarı: 3. Uluslararası Cudi Cup Sona Erdi

Tenis Dünyasının Yeni Yıldızları Şırnak'ta Parladı: Cudi Cup'ta Kimler Öne Çıktı?

Şırnak'ta Tenis Rüzgarı: 3. Uluslararası Cudi Cup Sona Erdi
25-05-2024 08:53
ŞIRNAK

Uluslararası Katılımla Şırnak'ta Tenis Şöleni

Şırnak'ta düzenlenen "3. Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası", dokuz farklı ülkeden toplam 62 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, Türkiye Tenis Federasyonunun koordinasyonu ve yerel kurumların desteğiyle Şırnak Üniversitesi yerleşkesinde yapılan bu etkinlik, uluslararası tenis camiasında önemli bir yer ediniyor.

Şampiyonlar Belli Oldu

Turnuvanın tek erkekler kategorisinde Talha Emin Bulut, tek kızlar kategorisinde ise Duru Arslan zirveye çıktı. Çiftler kategorisinde ise Talha Emin Bulut ve Doruk Ünsal ikilisi erkeklerde, Duru Arslan ve Dila Biyce Dönmez ise kızlarda birinciliği kazandı. Bu sporcuların başarısı, turnuvanın rekabet seviyesini ve kalitesini ortaya koyuyor.

Yerel Yetkililer ve Protokol Üyeleri Finali Takip Etti

Şırnak Belediye Başkan Vekili Ayten Altürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar gibi protokol üyeleri, heyecan dolu final maçlarını yerinde izledi. Ayar, yaptığı konuşmada, Şırnak'ın artık sporla anıldığını ve Cudi Cup'ın kentin tanıtımına katkı sağladığını belirtti.

Turnuvanın Geleceği Parlak

Ayar'ın ifadelerine göre, Cudi Cup artık bir marka haline gelmiş durumda. Turnuvanın devamının geleceği ve Şırnak'ın bu organizasyonla spor turizminde nasıl bir konuma sahip olacağı merak konusu. Ayar, "Misafirlerimiz burayı sevdi ve her açıdan güzel bir turnuva oldu" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Kutlamalar ve Ödüller

Turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edilirken, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından saha ortasında bir de doğum günü kutlaması yapıldı. 14 yaşına giren İrlandalı sporcu Brody Lee Stafford için sürpriz bir pasta kesildi. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER