Eğitim

Siverek Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Siverek Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi
16-06-2022 14:11

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2018 yılında eğitime başlayan Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ilk öğrencileri mezun oldu.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında faaliyete giren Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ilk yılında Mobilya ve Tasarım, Yenilebilir Enerji, Laboratuvar hizmetleri ve Metal bölümlerini açtı.

Daha sonraki yıllarda Tesisat ve İklimlendirme, Motorlu araçlar ve Kimya bölümlerinin açıldığı lisede yaptığı üretimlerle dikkat çekti.

Ah met Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 4 yıllık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, okulun ilk mezunları oldu.

Toplam 132 öğrenci mezun eden okul müdürü Mehmet Sadık Kıran, “Okulumuz yeni bir okul, 4 yıl önce eğitim faaliyetine başlayan okulumuz bu sene 132 öğrencimizi mezun ederek ilk mezunlarımızı vermiş olacağız. Ayrıca 4 mezunumuzu da özel eğitim mobilya ve ahşap işleme bölümünden mezun ettik. 2022-2023 eğitim-öğretim yılında toplam 1200 öğrenci ile eğitimimize devam edeceğiz.” dedi.

Okul idaresi, birincileri çeşitli ödüllerle ödüllendirirken öğrenciler mezuniyet pastasını kestikten sonra büyük sevinç yaşadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER