Gündem

Siverek Başsavcısı Ahmet Rufai Şahin: Şehit Ailelerine ve Gazilere Veda

Şanlıurfa'nın Siverek Başsavcısı Ahmet Rufai Şahin, Bartın'a atanmasının ardından şehit aileleri ve gazilere unutulmaz bir veda ziyareti gerçekleştirdi. Peki, bu veda ziyareti neden bu kadar önemli?

Siverek Başsavcısı Ahmet Rufai Şahin: Şehit Ailelerine ve Gazilere Veda
27-06-2024 08:54
ŞANLIURFA

Şehit Ailelerine ve Gazilere Anlamlı Veda

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) kararnamesiyle Siverek Başsavcılığı'ndan Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Ahmet Rüfai Şahin, görev değişikliği öncesinde anlamlı bir veda ziyareti gerçekleştirdi. Siverek Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret eden Şahin, şehit aileleri ve gazilerle vedalaşarak onlara olan vefasını gösterdi.

Vatan İçin Canını Siper Edenlere Saygı

Siverek Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nde, vatan uğruna canını feda edenlerin aileleriyle bir araya gelen Şahin, duygusal anlar yaşadı. Şehit aileleri ve gazilerle vedalaşarak helalleşen Şahin, bu anlamlı buluşmada derneğin önemine vurgu yaptı. Şahin'in bu ziyareti, vatanseverlik ve vefa duygularının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Başsavcı Şahin'in Yaptığı Hizmetler

Siverek Başsavcısı olarak görev yaptığı süre boyunca halkın takdirini kazanan Ahmet Rüfai Şahin, kişiliği ve hizmetleriyle iz bıraktı. Siverek Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Gazi Aksoy, Şahin'in görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerle ilgili olumlu görüşlerini dile getirdi. Aksoy, "Başsavcımız Ahmet Rüfai Şahin, Siverek'e geldiğinden beri gerek kişiliğiyle gerekse yaptığı hizmetlerle tüm vatandaşlarımızın takdirini kazanmıştır," dedi.

Başsavcı Şahin'in Ziyareti Dernek Üyelerini Memnun Etti

Siverek Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Aksoy, Şahin'in ziyaretinin dernek üyeleri için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti. "Şehit aileleri ve gaziler derneğimizi ziyaret ederek bizi ziyadesiyle memnun etmiştir," diyen Aksoy, Şahin'e teşekkürlerini iletti. Şahin'in bu veda ziyareti, Siverek halkı ve dernek üyeleri için unutulmaz bir anı olarak kalacak.

Yeni Görev Yerinde Başarı Dilekleri

Ahmet Rüfai Şahin'in Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanması, Siverek halkı tarafından sevinçle karşılandı. Ancak Şahin'in Siverek'te bıraktığı izler ve yaptığı hizmetler unutulmayacak. Hüseyin Gazi Aksoy, "Onun bu memlekete yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine tüm Siverekli vatandaşlarımız adına teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dilerim," dedi.

Vefa ve Vatanseverlik Örneği

Başsavcı Ahmet Rüfai Şahin'in şehit aileleri ve gazilere yaptığı veda ziyareti, vatanseverlik ve vefa duygularının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu ziyaret, sadece bir veda değil, aynı zamanda bir teşekkür ve minnettarlık ifadesiydi. Şahin'in yeni görev yerinde de aynı başarıyı göstermesi bekleniyor.

"Başsavcımız Ahmet Rüfai Şahin, Siverek'e geldiğinden beri gerek kişiliğiyle gerekse yaptığı hizmetlerle tüm vatandaşlarımızın takdirini kazanmıştır." "Onun bu memlekete yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine tüm Siverekli vatandaşlarımız adına teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dilerim." Haber Mahmut İZGÖR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER