Yaşam

Siverek Belediyesi'nden Özel Bireyler İçin Unutulmaz Etkinlik

Bu etkinlik, özel bireylerin yüzlerini güldürecek mi?

Siverek Belediyesi'nden Özel Bireyler İçin Unutulmaz Etkinlik
27-07-2024 08:46
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'nın  Siverek ilçe Belediyesi, Ayvanat Mahallesinde bulunan Kadın Kültür Merkezinde özel bireyler için unutulmaz bir etkinlik düzenledi. Belediye başkan yardımcıları Cumali Bayram, Evrim Began Hikmet Aslanca ve Özel Kalem Müdürü Tamer Alhas'ın yanı sıra engelliler dernek başkanları Şehmus Karaburç ve Feridun Şenateş de etkinliğe katıldı. Çok sayıda özel birey ve aileleri bu anlamlı etkinlikte bir araya geldi.

Etkinliğin Amacı Neydi?

Özel Kalem Müdürü Tamer Alhas, yaptığı açıklamada Başkan Ali Murat Bucak'ın talimatları doğrultusunda bu etkinliği düzenlediklerini belirtti. Alhas, "Özel bireylerimizin bir arada olup eğlenmesi ve onların mutluluğuna ortak olmak için davullu zurnalı müzikli palyaçolu bir atmosferle beraber olduk. Bizler, tüm başkan yardımcılarımızla birlikte mutlu olduk. Güzel bir gece olduğunu düşünüyoruz. Rabbim kendilerinin yüzlerini hep güldürsün, sağlık ve huzur içerisinde yaşamalarını nasip etsin" dedi.

Katılım ve Program

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın direktifleriyle düzenlenen etkinlik, Ayvanat Kadın Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Siverek Engelliler Derneği Başkanı Feridun Şenateş, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, "Belediye başkanımızın bizi böyle güzel ve anlamlı bir etkinlikle onurlandırması bizleri sevindirdi. Yaklaşık 500 engelli ve aileleri etkinliğe katıldı. Kültür Müdürlüğümüz tarafından özel kardeşlerimize çeşitli sunumlar yapıldı. Foklör, maskotlar ve palyaçolar etkinliğe katılan özel bireylere unutulmaz bir gece yaşattılar" dedi.

Belediye ve Engelliler İçin Çalışmalar

Etkinlikte Belediye Başkan Vekili Cumali Bayram, Evrim Began Hikmet Aslanca ve Özel Kalem Müdürü Tamer Alhas, özel bireyleri yalnız bırakmadı. Şenateş, "Başkanımız Ali Murat Bucak'ın engelliliğe duyarlılığını çok yakından biliyorum. İnşallah Siverek'te yaşayan engelli ve engellisi olan ailelerimiz için çok verimli çalışmalara imza atacaktır" diye konuştu.

Ayrımcılıkla Mücadele

Şenateş, son zamanlarda engelliler arasında yaşanan ayrımcılığın, Başkan Bucak ve Kaymakam'ın duyarlılığıyla çözüleceğine inandığını belirtti. "Siverek'te yaşayan engelli ve engellisi olan ailelerimiz içi rahat olsun. Engelliliğe duyarlı başkanımız ve kaymakamımız var. Başkanımızın ve kaymakamımızın destekleri ile engelsiz bir Siverek için bizlere destek vereceklerini inanıyorum. Unutmayalım ki engelli olmayı biz tercih etmedik. Nice güzel etkinliklere inşallah" dedi.

Etkinliğin Sonuçları ve Geleceğe Bakış

Etkinlik, özel bireyler ve aileleri için unutulmaz anılar bırakırken, Siverek Belediyesi'nin bu tür etkinliklere devam edeceği mesajını verdi. Şenateş'in ifadeleri, engelli bireyler ve ailelerinin geleceğe dair umutlarını artırdı. Bu tür etkinlikler, toplumsal kaynaşmayı ve duyarlılığı artırma açısından büyük önem taşıyor.

“Başkanımız Ali Murat Bucak'ın engelliliğe duyarlılığını çok yakından biliyorum. İnşallah Siverek'te yaşayan engelli ve engellisi olan ailelerimiz için çok verimli çalışmalara imza atacaktır.” Haber Mahmut İZGÖR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Kral siverek 2 ay önce
Ayrımcılık yok sadece engelli üstünde rant ve pirim kasan kişiler yol verildi buda normal:)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER